סימפוניה רקע

קינוח אישי מגבינה, עוגיות ותותים בלי אפייה, בלי ביצים, בלי בלאגן

התאהבתם הבוקר ולא נשאר לכם הרבה זמן להכין קינוח מתוק ומרשים לערב רומנטי? הנה רעיון למתכון בצ'יק, אבל באמת בצ'יק שמתאים במיוחד לאוהבים
התאהבתם הבוקר ולא נשאר לכם הרבה זמן להכין קינוח מתוק ומרשים לערב רומנטי? הנה רעיון למתכון בצ'יק, אבל באמת בצ'יק שמתאים במיוחד לאוהבים
  • יעל טל
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    713
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 713.4 קק״ל 2853.7 קק״ל
    פחמימות 50.7 גרם 202.8 גרם
    שומן 33.8 גרם 135.2 גרם
    נתרן 142.5 מ״ג 570.0 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 57.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 40.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 94.2 מ״ג 376.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    713
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 713.4 קק״ל 2853.7 קק״ל
    פחמימות 50.7 גרם 202.8 גרם
    שומן 33.8 גרם 135.2 גרם
    נתרן 142.5 מ״ג 570.0 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 57.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 40.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 94.2 מ״ג 376.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
יעל טל
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירורים

רוטב

קישוט

  • 10 תותים בינוניים
    שטופים וחצויים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: מכניסים את העוגיות לקערה או שקית ומפוררים לפירורים קטנים (לא לאבקה).
  2. מכינים את המילוי: בקערת מיקסר או במטרפה חשמלית טורפים את גבינת הסימפוניה עם השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה ויציבה.
  3. מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את התותים, מיץ הלימון ואבקת הסוכר לרוטב אחיד.
  4. מרכיבים את הקינוח: מניחים 2 כפות פירורי עוגיות בתחתית כל כוס. מסדרים את התותים החצויים מסביב לדופן הכוס (כשהחלק הפנימי של התות פונה החוצה) מוזגים מעל מתערובת הקרם עד כ-3/4 גובה מהכוס.
  5. מניחים על הקרם עוד קצת תותים, מוזגים מעליהם מרוטב התותים ומסיימים בעוד קצת פירורי עוגיות. שומרים במקרר או שזוללים מיד.
  6. בא לכם להתאים את הקינוח לפסח? השתמשו בעוגיות שקדים או קוקוס.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח אישי מגבינה, עוגיות ותותים בלי אפייה, בלי ביצים, בלי בלאגן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      יאללה תכין לנו. הבנות בחדר הסמוך (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות