קינוח כוסות קראמבל אישי ומיוחד לפסח

קינוח כוסות משגע וכשר לפסח, עם קראמבל עשיר, גבינת מסקרפונה מפנקת ותפוחים, קינוח שיכבוש גם את המבוגרים וגם את הקטנים
קינוח כוסות משגע וכשר לפסח, עם קראמבל עשיר, גבינת מסקרפונה מפנקת ותפוחים, קינוח שיכבוש גם את המבוגרים וגם את הקטנים
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 352.9 קק״ל 3529.4 קק״ל
    פחמימות 14.1 גרם 140.6 גרם
    שומן 30.2 גרם 301.7 גרם
    נתרן 13.8 מ״ג 138.2 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 19.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 19.2 גרם 192.0 גרם
    כולסטרול 62.3 מ״ג 622.5 מ״ג
    סידן 23.2 מ״ג 232.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 30.5 מ״ג 305.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 352.9 קק״ל 3529.4 קק״ל
    פחמימות 14.1 גרם 140.6 גרם
    שומן 30.2 גרם 301.7 גרם
    נתרן 13.8 מ״ג 138.2 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 19.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 19.2 גרם 192.0 גרם
    כולסטרול 62.3 מ״ג 622.5 מ״ג
    סידן 23.2 מ״ג 232.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 30.5 מ״ג 305.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

קינוח כוסות מושלם, שמתאים בול לחג הפסח – אבל לא רק. הקינוח מורכב מקראמבל שקדים, תפוחים טריים ומתוקים מזן ‘פינק ליידי’ וקרם מסקרפונה שמרוב שהוא טעים, עלול להיגמר עוד לפני שתספיקו להרכיב את הקינוח. מומלץ גם לסוף ארוחה כפינוק מתוק וגם להגשה לאורחים שמגיעים אלינו לקפה ועוגה במהלך החג.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קראמבל

תפוחים


אופן הכנה:

  1. מערבבים בעזרת הידיים את קמח השקדים, קמח המצה, הסוכר והחמאה בקערה - עד לקבלת תערובת פירורית.
  2. מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד להזהבה. מומלץ לערבב תוך כדי, על מנת שכל התערובת תקבל צבע מוזהב בצורה אחידה.
  3. מקציפים את השמנת המתוקה, גבינת המסקרפונה, אבקת הסוכר ותמצית הוניל, עד ליצירת קרם יציב ואותו מעבירים לשקית זילוף.
  4. חותכים את תפוחי הפינק ליידי לקוביות בגודל ס”מ ומטגנים במחבת על הכיריים ביחד עם הסוכר החום, הקינמון והחמאה, עד שהתפוחים רכים וזהובים.
  5. הרכבת הקינוח: בתחתית הכוס מניחים כף מהקראמבל, לאחר מכן מזלפים את קרם המסקרפונה, מעליו מוסיפים את תערובת התפוחים ולבסוף, מוסיפים עוד שכבת מהקראמבל. מומלץ לקשט מלמעלה עם פלח תפוח טרי ‘פינק ליידי’.
קינוח כוסות קראמבל פינק ליידי. קרדיט צילום: מעיין טרודל
קינוח כוסות קראמבל פינק ליידי. קרדיט צילום: מעיין טרודל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח כוסות קראמבל אישי ומיוחד לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      Foody team

      אפשר להשמיט אם לא אוהבים

    Avatar
    יעל צוק

    נראה מושלם! יש אופציה לעשות פרווה?

      Avatar
      Foody team

      בטח, פשוט להמיר בתחליפים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות