קינוח מושלם ב-10 דקות: בננות קפואות מצופות שוקולד

האורחים הפתיעו ואין לכם קינוח? הנה רעיון לקינוח מהיר, טעים וקל להכנה עם מצרכים שיש לכל אחד במזווה - בננות קפואות, מצופות בשוקולד ומקושטות בשברי אגוזים או תוספת אחרת שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

בננות מצופות שוקולד

קישוט

  • או שברי אגוזים, או קורנפלס מפורר או ברס (שברי אגוזים ושקדים מסוכרים)

אופן הכנה

  1. חותכים את הבננות ל-4 לאורכן. נועצים בכל בננה קיסם ומעמידים את חתיכות הבננה על צלחת (כשהחלק עם הקיסם כלפי מעלה). מכניסים למקפיא לרבע שעה.
  2. מחממים את השמנת המתוקה. מעבירים את השוקולד לקערה. כשהשמנת על סף רתיחה, מוזגים אותה על השוקולד, ממתינים חצי דקה ומערבבים היטב לרוטב חלק ואחיד (אפשר גם לחמם את השוקולד והשמנת במיקרו בפולסים של 20 שניות ולערבב היטב בין לבין).
  3. מכינים קערה עם הקישוטים (שברי האגוזים וכו’) .
  4. מוציאים את הבננות מהמקפיא, טובלים בגנאש השוקולד (מחזיקים בקיסם) ומיד טובלים בקערה עם שברי האגוזים כך שהבננות עם השוקולד יצופו בקישוטים שבחרתם.

    טובלים בגנאש השוקולד ומיד טובלים בקערה עם שברי האגוזים
    טובלים בגנאש השוקולד ומיד טובלים בקערה עם שברי האגוזים

  5. מעבירים לצלחת הגשה וזוללים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 344.5 קק״ל 689.0 קק״ל
פחמימות 53.0 גרם 106.0 גרם
שומן 12.3 גרם 24.5 גרם
נתרן 7.0 מ״ג 14.0 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 8.6 גרם
סיבים תזונתיים 6.6 גרם 13.2 גרם
שומן רווי 8.3 גרם 16.5 גרם
כולסטרול 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
סידן 39.1 מ״ג 78.1 מ״ג
ברזל 3.8 מ״ג 7.5 מ״ג
אשלגן 670.0 מ״ג 1340.0 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody