קיש בטטות עשיר בגבינות

מתכון מעולה של יונית צוקרמן לקיש בטטה חגיגי עם גבינות שמכינים בבית בקלי קלות ולא מפסיקים לגרוף מחמאות. מכינים סלט ליד ויש לכם ארוחה מושלמת
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

בצק

מילוי

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את הבטטה לפרוסות ומבשלים במים עד 3/4 ריכוך הבטטה ומסננים.
  3. חותכים את הבצלים לפרוסות.
  4. שמים בקערת מיקסר את כל רכיבי הבצק ומערבלים עם וו גיטרה עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
  5. מרדדים את הבצק על נייר אפייה, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. בעזרת מזלג מחוררים את תחתית הבצק.
  6. אופים 10 דקות.
  7. מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  8. מניחים על הקלתית את הבצלים והבטטות ומפזרים את הגבינות.
  9. מערבבים את רכיבי הרויאל ויוצקים על הגבינות והבטטות. מגררים מעל את גבינת הצ’דר הכתום.
  10. אופים את הקיש עד הזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 293.8 קק״ל 3525.6 קק״ל
פחמימות 22.9 גרם 274.3 גרם
שומן 16.3 גרם 195.6 גרם
נתרן 626.3 מ״ג 7516.1 מ״ג
חלבון 12.2 גרם 145.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרם
שומן רווי 9.7 גרם 116.1 גרם
כולסטרול 126.4 מ״ג 1516.6 מ״ג
סידן 164.2 מ״ג 1969.9 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 12.6 מ״ג
אשלגן 174.0 מ״ג 2088.2 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 12.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody