קנלוני במילוי גבינות ורוטב עגבניות

כל המשפחה אוהבת פסטה? אז הגיע הזמן שתכינו להם קנלוני במילוי גבינות ורוטב עגבניות - מאפה שכבות איטלקי משגע עם גבינות נמסות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

ציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים צ’דר מגוררת, מוצרלה, בורסאן, גרנה פדנו, פלפל שחור, ביצה ושמנת עד שנוצר מילוי גבינות די רך אבל לא נוזלי. אם הוא מעט נוזלי אפשר להוסיף 1 כף קמח.
  2. ממלאים כל קנלוני במילוי בעזרת כפית או שקית זילוף.
  3. מניחים את הקנלוני בשתי קומות בתוך תבנית פיירקס מלבנית בגודל 20 על 30.
  4. מכסים מעל ברוטב עגבניות, מקפידים שכל הפסטה תהיה מכוסה, ומפזרים מעל מוצרלה או צ’דר מגוררת.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות או עד שסכין שננעצת בתוך הפסטה חודרת בקלות.
  6. מעטרים בעלי בזיליקום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3791.7 קק״ל 3791.7 קק״ל
פחמימות 240.2 גרם 240.2 גרם
שומן 243.0 גרם 243.0 גרם
נתרן 5264.1 מ״ג 5264.1 מ״ג
חלבון 154.3 גרם 154.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
שומן רווי 147.5 גרם 147.5 גרם
כולסטרול 966.1 מ״ג 966.1 מ״ג
סידן 2754.9 מ״ג 2754.9 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
אשלגן 366.1 מ״ג 366.1 מ״ג
אבץ 11.0 מ״ג 11.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody