ביס מהאגדות! ארנצ’יני קראנצ’י ברוטב עגבניות ובזיליקום משגע

טעימים ברמות אחרות! כדורי ארנצ'יני מטוגנים עם גבינת מנצג'ו ופטריות על רוטב עגבניות בזיליקום שלא תצטרכו להתאמץ בשבילו!
טעימים ברמות אחרות! כדורי ארנצ'יני מטוגנים עם גבינת מנצג'ו ופטריות על רוטב עגבניות בזיליקום שלא תצטרכו להתאמץ בשבילו!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-53 דק׳
  • קלוריות
    1654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1653.5 קק״ל 9920.8 קק״ל
    פחמימות 27.5 גרם 164.9 גרם
    שומן 166.0 גרם 995.8 גרם
    נתרן 737.4 מ״ג 4424.3 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 64.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 32.8 גרם 196.6 גרם
    כולסטרול 19.8 מ״ג 118.5 מ״ג
    סידן 205.5 מ״ג 1232.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 122.7 מ״ג 736.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-53 דק׳
  • קלוריות
    1654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1653.5 קק״ל 9920.8 קק״ל
    פחמימות 27.5 גרם 164.9 גרם
    שומן 166.0 גרם 995.8 גרם
    נתרן 737.4 מ״ג 4424.3 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 64.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 32.8 גרם 196.6 גרם
    כולסטרול 19.8 מ״ג 118.5 מ״ג
    סידן 205.5 מ״ג 1232.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 122.7 מ״ג 736.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור

ארנצ’יני זה כדורי אורז מטוגנים מהמטבח האיטלקי. הטיגון יוצר מעטפת שחומה ופריכה שנותנת קונטרה לפנים הרך של הארנצ’יני שממולאים כאן בתערובת פטריות וגבינת מנצ’גו. וכל זה מוגש עם מצע רוטב עגבניות מעולה שמשלים את הביס.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כדורים

ציפוי וטיגון


אופן הכנה

  1. שוטפים את האורז ומסננים.
  2. מחממים את השמן במחבת עמוקה ומטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את השום והפטריות, מערבבים ומטגנים עוד מספר דקות. מוסיפים את האורז, התבלינים והמים, מערבבים היטב ומבשלים על להבה נמוכה 10-15 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהאורז מוכן. מוסיפים את המנצ’גו, מערבבים ומצננים.
  3. יוצרים בעזרת כף או בידיים כדורים קטנים מתערובת האורז ומגלגלים אותם בפירורי לחם.

    ארנצ'יני3
    יוצרים כדורים מתערובת האורז. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מחממים סיר קטן עם שמן ומטגנים את הארנצ’יני להזהבה יפה מכל הצדדים.

    ארנצ'יני5
    מטגנים את כדורי האנרצ’יני. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מחממים במחבת נפרדת את הרוטב עגבניות בזיליקום יד מרדכי.

    ארנצ'יני6
    מחממים את רוטב העגבניות בזיליקום. צילום: נמרוד סונדרס

  6. מניחים על צלחת הגשה 2 כפות מהרוטב ועליו את כדורי הארנצ’יני. מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.
ארנצ'יני1
ארנצ’יני על רוטב עגבניות בזיליקום. צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארנצ'יני7

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    רחלי אמסלם

    האם ניתן להחליף את גבינת מנצ’גו בגבינת מוצרלה?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, מומלץ להכין ולהגיש חם

    Avatar
    תמי ברנד

    כמה כדורים יוצאים מהכמות הזו שצויינה במתכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי תמי, בערך 12, תלוי בגודל הכדורים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות