קנלוני ירוק: צינורות פסטה ממולאים תרד ואספרגוס
קבלו מגש חלומי: קנלוני ירוק, צינורות פסטה ממולאים תרד, אספרגוס ורוטב שמנת שכולם אוהבים. מובטח שהגלילים היפים לא יישארו הרבה זמן בתבנית
קבלו מגש חלומי: קנלוני ירוק, צינורות פסטה ממולאים תרד, אספרגוס ורוטב שמנת שכולם אוהבים. מובטח שהגלילים היפים לא יישארו הרבה זמן בתבנית
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 418.0 קק״ל 2508.2 קק״לפחמימות 13.4 גרם 80.3 גרםשומן 38.0 גרם 227.9 גרםנתרן 1361.2 מ״ג 8166.9 מ״גחלבון 13.1 גרם 78.4 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.8 גרםשומן רווי 21.0 גרם 125.7 גרםכולסטרול 67.9 מ״ג 407.4 מ״גסידן 265.2 מ״ג 1591.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 257.8 מ״ג 1547.0 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות418
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 418.0 קק״ל 2508.2 קק״לפחמימות 13.4 גרם 80.3 גרםשומן 38.0 גרם 227.9 גרםנתרן 1361.2 מ״ג 8166.9 מ״גחלבון 13.1 גרם 78.4 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.8 גרםשומן רווי 21.0 גרם 125.7 גרםכולסטרול 67.9 מ״ג 407.4 מ״גסידן 265.2 מ״ג 1591.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 257.8 מ״ג 1547.0 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 6.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 418 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 קופסה קנלוני
מילוי
-
2 כפות שמן זית
-
2 בצלים בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות
-
3 שיני שוםקצוצות
-
1 חבילה עלי תרדטריים שטופים
-
1 חבילה אספרגוסנקי קצוץ (אם אין, אפשר עוד חבילה תרד)
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כוס שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות פירורי לחם
-
1 ביצה L
-
1/2 כוס גבינה צהובה 22%מגורדת
רוטב
-
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
3 שיני שוםכתושות
-
1/4 כפית אבקת צ’יליגרוס
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל ירוק
קישוט
-
1/4 כוס גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל במחבת גדולה על כיריים עם שמן זית על אש בינונית-נמוכה , במשך 10 דקות, עד שהוא מתרכך.
- מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים עוד 30 שניות.
- מוסיפים את התרד והאספרגוס ממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות נוספות. מצננים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה עם הירקות את השמנת, פירורי הלחם, הביצה, הגבינה הצהובה והמלח ומאחדים לתערובת אחידה.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים חצי ממנו בתוך התבנית.
- ממלאים את הקנלוני בעזרת האצבעות בתערובת התרד. ממלאים את הקנלוני אבל לא דוחסים.
- מסדרים את הקנלוני על התבנית ושופכים מעל את יתרת הרוטב.
- מעטרים בגבינת פרמזן.
- אופים בתנור במשך כ-40 דקות.
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל במחבת גדולה על כיריים עם שמן זית על אש בינונית-נמוכה , במשך 10 דקות, עד שהוא מתרכך.
- מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים עוד 30 שניות.
- מוסיפים את התרד והאספרגוס ממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות נוספות. מצננים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה עם הירקות את השמנת, פירורי הלחם, הביצה, הגבינה הצהובה והמלח ומאחדים לתערובת אחידה.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים חצי ממנו בתוך התבנית.
- ממלאים את הקנלוני בעזרת האצבעות בתערובת התרד. ממלאים את הקנלוני אבל לא דוחסים.
- מסדרים את הקנלוני על התבנית ושופכים מעל את יתרת הרוטב.
- מעטרים בגבינת פרמזן.
- אופים בתנור במשך כ-40 דקות.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
נראה מעולה. אכין לשבת
תודה דפנה, נשמח לדעת איך יצא