רקע יטבתה

קנלוני ירוק: צינורות פסטה ממולאים תרד ואספרגוס

קבלו מגש חלומי: קנלוני ירוק, צינורות פסטה ממולאים תרד, אספרגוס ורוטב שמנת שכולם אוהבים. מובטח שהגלילים היפים לא יישארו הרבה זמן בתבנית
קבלו מגש חלומי: קנלוני ירוק, צינורות פסטה ממולאים תרד, אספרגוס ורוטב שמנת שכולם אוהבים. מובטח שהגלילים היפים לא יישארו הרבה זמן בתבנית
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 418.0 קק״ל 2508.2 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 80.3 גרם
    שומן 38.0 גרם 227.9 גרם
    נתרן 1361.2 מ״ג 8166.9 מ״ג
    חלבון 13.1 גרם 78.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.8 גרם
    שומן רווי 21.0 גרם 125.7 גרם
    כולסטרול 67.9 מ״ג 407.4 מ״ג
    סידן 265.2 מ״ג 1591.0 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 257.8 מ״ג 1547.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 418.0 קק״ל 2508.2 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 80.3 גרם
    שומן 38.0 גרם 227.9 גרם
    נתרן 1361.2 מ״ג 8166.9 מ״ג
    חלבון 13.1 גרם 78.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.8 גרם
    שומן רווי 21.0 גרם 125.7 גרם
    כולסטרול 67.9 מ״ג 407.4 מ״ג
    סידן 265.2 מ״ג 1591.0 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 257.8 מ״ג 1547.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

רוטב

קישוט


אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל במחבת גדולה עם שמן זית על אש בינונית-נמוכה , במשך 10 דקות, עד שהוא מתרכך. 
  2. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים עוד 30 שניות.
  3. מוסיפים את התרד והאספרגוס ממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות נוספות. מצננים ומעבירים לקערה.
  4. מוסיפים לקערה עם הירקות את השמנת, פירורי הלחם, הביצה, הגבינה הצהובה והמלח ומאחדים לתערובת אחידה.
  5. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  6. מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים חצי ממנו בתוך התבנית.
  7. ממלאים את הקנלוני בעזרת האצבעות בתערובת התרד. ממלאים את הקנלוני אבל לא דוחסים.
  8. מסדרים את הקנלוני על התבנית ושופכים מעל את יתרת הרוטב.
  9. מעטרים בגבינת פרמזן.
  10. אופים בתנור במשך כ-40 דקות.

    קנלוני ירוק
    קנלוני ירוק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קנלוני ירוק: צינורות פסטה ממולאים תרד ואספרגוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה דפנה, נשמח לדעת איך יצא

קטגוריות

אביזרים

טכניקות