קסדייה כשרה לפסח עם פסטו וגבינות

נמאס לכם ממצה עם שוקולד? אז למה שלא תכינו קסדייה מטורטיות כשרות לפסח עם ממרח פסטו וגבינות נמסות? ארוחת ערב מושלמת לחול המועד!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    35 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

טורטיות

ממרח פסטו

גבינות

אופן הכנה

  1. מכינים את הטורטיות: מערבבים את כל חומרי הטורטייה. משמנים מחבת בקוטר 22 ס”מ במעט שמן, ומעבירים כף מצקת  מהבלילה למחבת.
  2. מזיזים את המחבת מצד לצד, כך שכל המחבת תצופה בבלילה, מטגנים כ-20 שניות, הופכים ומטגנים עוד 20 שניות.
  3. כך מכינים 12 טורטיות. מניחים בערימה על צלחת ומכסים במגבת מטבח נקייה.
  4. מכינים את הממרח: ממיסים את המזולה במיקרו למשך 30 שניות עד להפיכתה לנוזלית.
  5. מעבירים לכוס המוט בלנדר את המזולה, שן השום החצויה ל-4 והמלח ומרסקים למחית בצבע ירקרק.

    קסדייה כשרה לפסח 2
    מרסקים את כל המצרכים לקבלת ממרח פסטו. צילום: נמרוד סונדרס

  6. מכינים את הקסדייה: לוקחים טורטייה, מורחים עליה את ממרח הפסטו, מפזרים על חצייה גבינה צהובה ובולגרית וסוגרים בעזרת החצי השני.
    קסדייה כשרה לפסח 3
    מורחים את הפסטו על הטורטייה. צילום: נמרוד סונדרס

    קסדייה כשרה לפסח 4
    מפזרים את הגבינות. צילום: נמרוד סונדרס

  7. מעבירים למחבת משומנת קלות ומטגנים כשתי דקות מכל צד, עד שהגבינה נמסה.
    קסדייה כשרה לפסח 5
    מטגנים מכל צד עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס

    קסדייה כשרה לפסח 5
    מנה מושלמת לארוחת הערב. צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 102.6 קק״ל 1231.4 קק״ל
פחמימות 1.1 גרם 12.6 גרם
שומן 6.7 גרם 80.5 גרם
נתרן 457.0 מ״ג 5483.8 מ״ג
חלבון 9.5 גרם 113.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
שומן רווי 3.5 גרם 41.8 גרם
כולסטרול 96.7 מ״ג 1160.8 מ״ג
סידן 110.4 מ״ג 1324.9 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 3.8 מ״ג
אשלגן 65.2 מ״ג 782.2 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 7.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar