
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים19
מצרכים
קציצות ופתיתים
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל גדולמגורד
-
1 תפוח אדמה בינונימגורד
-
1/2 כוס קמח מצה
-
1 ביצה L
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית תבלין לקציצותלא חובה
-
1 צרור פטרוזיליהאו כוסברה
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 קורט פלפל צ’ילי אדוםקצוץ, לא חובה
-
1 שקית פתיתים
רוטב
-
2 בצלים בינוניים
-
2 כפות אבקת מרק בצל
-
3 כפות סילאן
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
1 קורט קינמון טחון
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
3 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
-
- מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. בודקים תיבול ומגלגלים לקציצות שמנמנות (כ-60 גרם כל קציצה).
מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. צילום: שניר גואטה - מניחים קמח בקערה ומצפים כל קציצה בקמח תפוחי אדמה.
- מניחים בסיר פודי את הבצל לרוטב יחד עם הקציצות ומטגנים עד הזהבה כל קציצה על תכנית טיגון באוויר חם בטמפרטורה של 200 מעלות כ-10 דקות.
מטגנים את הקציצות עד הזהבה. צילום: שניר גואטה - בקערה מערבבים את המים יחד עם אבקת המרק, הסילאן ושאר התבלינים.
- שופכים את תערובת התבלינים מעל הבצל והקציצות המטוגנות שבסיר.
- מוסיפים את הפתיתים, מערבבים בעדינות ומבשלים 15 דקות בתכנית סיר לחץ במצב LOW.
שופכים את הרוטב מעל הבצל והקציצות המטוגנות בסיר. צילום: שניר גואטה מוסיפים את הפתיתים. צילום: שניר גואטה קציצות בשר מקורמלות. צילום: שניר גואטה
- מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. בודקים תיבול ומגלגלים לקציצות שמנמנות (כ-60 גרם כל קציצה).
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
918.4
קק״ל
3673.5
קק״ל
פחמימות
125.6
גרם
502.6
גרם
שומן
21.5
גרם
86.0
גרם
נתרן
648.7
מ״ג
2594.8
מ״ג
חלבון
51.5
גרם
206.1
גרם
סיבים תזונתיים
3.1
גרם
12.3
גרם
שומן רווי
7.3
גרם
29.2
גרם
כולסטרול
177.1
מ״ג
708.2
מ״ג
סידן
120.3
מ״ג
481.2
מ״ג
ברזל
6.0
מ״ג
23.8
מ״ג
אשלגן
984.3
מ״ג
3937.3
מ״ג
אבץ
8.6
מ״ג
34.6
מ״ג
תגובות (3)
רק בסוטז רגיל. כל המכשירים הללו תופסים את כל המטבח,ובסוף נזרקים למחסן
מתכון מאוד לא מדוייק. עקבתי אחר כל ההוראות והמכשיר כתב שחסרים מים. כל הקציצות גם הן לא נכנסות לסיר לטיגון באוויר חם.
אפשר לבשל בסיר רגיל?