<
באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

קציצות בשר מקורמלות עם פתיתים!

אין יותר ביתי מזה - קציצות בשר עסיסיות בתוספת פתיתים, שמתבשלים יחד ברוטב מתקתק של סילאן וקינמון. הכל בהכנה מהירה במכשיר אחד בלבד ובלי לכלכך את המטבח!
אין יותר ביתי מזה - קציצות בשר עסיסיות בתוספת פתיתים, שמתבשלים יחד ברוטב מתקתק של סילאן וקינמון. הכל בהכנה מהירה במכשיר אחד בלבד ובלי לכלכך את המטבח!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    964
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 963.7 קק״ל 3854.6 קק״ל
    פחמימות 134.4 גרם 537.8 גרם
    שומן 21.8 גרם 87.1 גרם
    נתרן 655.4 מ״ג 2621.5 מ״ג
    חלבון 52.8 גרם 211.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 29.4 גרם
    כולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 110.5 מ״ג 441.9 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 23.3 מ״ג
    אשלגן 848.2 מ״ג 3392.7 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 34.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    964
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 963.7 קק״ל 3854.6 קק״ל
    פחמימות 134.4 גרם 537.8 גרם
    שומן 21.8 גרם 87.1 גרם
    נתרן 655.4 מ״ג 2621.5 מ״ג
    חלבון 52.8 גרם 211.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 29.4 גרם
    כולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 110.5 מ״ג 441.9 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 23.3 מ״ג
    אשלגן 848.2 מ״ג 3392.7 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 34.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות ופתיתים


אופן הכנה

    1. מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. בודקים תיבול ומגלגלים לקציצות שמנמנות (כ-60 גרם כל קציצה).

      מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. צילום: שניר גואטה
      מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. צילום: שניר גואטה

    2. מניחים קמח בקערה ומצפים כל קציצה בקמח תפוחי אדמה.
    3. מניחים בסיר פודי את הבצל לרוטב יחד עם הקציצות ומטגנים עד הזהבה כל קציצה על תכנית טיגון באוויר חם בטמפרטורה של 200 מעלות כ-10 דקות.

      מטגנים את הקציצות עד הזהבה. צילום: שניר גואטה
      מטגנים את הקציצות עד הזהבה. צילום: שניר גואטה

    4. בקערה מערבבים את המים יחד עם אבקת המרק, הסילאן ושאר התבלינים.
    5. שופכים את תערובת התבלינים מעל הבצל והקציצות המטוגנות שבסיר.
    6. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים בעדינות ומבשלים 15 דקות בתכנית סיר לחץ במצב LOW.
      שופכים את הרוטב מעל הבצל והקציצות המטוגנות בסיר. צילום: שניר גואטה
      שופכים את הרוטב מעל הבצל והקציצות המטוגנות בסיר. צילום: שניר גואטה
      מוסיפים את הפתיתים. צילום: שניר גואטה
      מוסיפים את הפתיתים. צילום: שניר גואטה

      קציצות בשר מקורמלות. צילום: שניר גואטה
      קציצות בשר מקורמלות. צילום: שניר גואטה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות בשר מקורמלות עם פתיתים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Yael Givaty

    רק בסוטז רגיל. כל המכשירים הללו תופסים את כל המטבח,ובסוף נזרקים למחסן

    Avatar
    שירה

    מתכון מאוד לא מדוייק. עקבתי אחר כל ההוראות והמכשיר כתב שחסרים מים. כל הקציצות גם הן לא נכנסות לסיר לטיגון באוויר חם.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות