קציצות דגים במיץ גזר

הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים קציצות שעדיין לא אכלתם: קציצות דגים במיץ גזר. קציצות מוסר ים עדינות ברוטב פיקנטי של מיץ גזר וג׳ינג׳ר
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים קציצות שעדיין לא אכלתם: קציצות דגים במיץ גזר. קציצות מוסר ים עדינות ברוטב פיקנטי של מיץ גזר וג׳ינג׳ר
  • מאיר אדוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    472
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 472.1 קק״ל 1888.5 קק״ל
    פחמימות 31.3 גרם 125.0 גרם
    שומן 25.9 גרם 103.6 גרם
    נתרן 1036.3 מ״ג 4145.2 מ״ג
    חלבון 30.2 גרם 120.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 17.8 גרם
    כולסטרול 135.1 מ״ג 540.4 מ״ג
    סידן 137.3 מ״ג 549.2 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 928.8 מ״ג 3715.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    472
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 472.1 קק״ל 1888.5 קק״ל
    פחמימות 31.3 גרם 125.0 גרם
    שומן 25.9 גרם 103.6 גרם
    נתרן 1036.3 מ״ג 4145.2 מ״ג
    חלבון 30.2 גרם 120.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 17.8 גרם
    כולסטרול 135.1 מ״ג 540.4 מ״ג
    סידן 137.3 מ״ג 549.2 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 928.8 מ״ג 3715.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות דגים

רוטב

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים קציצות: מעבירים את בשר הדג הקצוץ לקערת לישה, מוסיפים בצל, פטרוזיליה, נענע, ביצה, פירורי לחם פלפל לבן, פלפל חריף, מלח וגרידת לימון.
  2. מערבבים בעדינות בידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. יוצרים 24 קציצות קטנות. משטחים קלות, מניחים על צלחת בשכבה אחת, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר, עד לטיגון.
  4. מחממים במחבת שמן זית בגובה של כ-1 ס”מ ומטגנים את הקציצות שישחימו מכל צד.
  5. מכינים רוטב: במחבת נקייה מחממים את כל חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה עדינה, טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מניחים בעדינות את קציצות הדג ומבשלים על אש קטנה משך כעשר דקות. מפזרים מעל עלי ארגולה או ראשד, בצל ירוק  וגרעיני רימון.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות דגים במיץ גזר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות