קציצות דגים בתיבול קארי וג’ינג’ר

קציצות כאלה עוד לא טעמתם: קציצות דגים קטנות ומטריפות שמתובלות בג'ינג'ר, תבלין קארי, ופלפל חריף. מוסיפים לתערובת קוסקוס ומקבלים קציצות שהן ארוחה שלמה
קציצות כאלה עוד לא טעמתם: קציצות דגים קטנות ומטריפות שמתובלות בג'ינג'ר, תבלין קארי, ופלפל חריף. מוסיפים לתערובת קוסקוס ומקבלים קציצות שהן ארוחה שלמה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.8 קק״ל 3119.7 קק״ל
    פחמימות 4.0 גרם 100.5 גרם
    שומן 10.1 גרם 253.6 גרם
    נתרן 299.0 מ״ג 7476.1 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 114.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 36.2 גרם
    כולסטרול 20.4 מ״ג 510.4 מ״ג
    סידן 12.3 מ״ג 308.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 115.9 מ״ג 2896.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.8 קק״ל 3119.7 קק״ל
    פחמימות 4.0 גרם 100.5 גרם
    שומן 10.1 גרם 253.6 גרם
    נתרן 299.0 מ״ג 7476.1 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 114.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 36.2 גרם
    כולסטרול 20.4 מ״ג 510.4 מ״ג
    סידן 12.3 מ״ג 308.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 115.9 מ״ג 2896.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מניחים קוסקוס בקערה גדולה, יוצקים 2/3 כוס מים רותחים, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 15 דקות.
  2. מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגירים.
  3. קוצצים דק את הבצל, עשבי התיבול והפלפל החריף האדום. מגררים את השום ואת הג’ינג’ר.
  4. מוסיפים את חומרי הקציצות ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
  6. יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
  7. בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ.
  8. מטגנים את הקציצות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  9. מקשטים בשארית עשבי התיבול, סוחטים מעל לימון ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות דגים בתיבול קארי וג’ינג’ר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות