קציצות טונה עם לימון כבוש

קלות להכנה וכל כך טעימות - שי-לי ליפא עם מתכון של קציצות טונה קטנות, פריכות ושחומות, שייטרפו עוד לפני שתספיקו לשים אותן בצלחת
קלות להכנה וכל כך טעימות - שי-לי ליפא עם מתכון של קציצות טונה קטנות, פריכות ושחומות, שייטרפו עוד לפני שתספיקו לשים אותן בצלחת
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    34
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34.4 קק״ל 412.5 קק״ל
    פחמימות 3.2 גרם 38.3 גרם
    שומן 1.5 גרם 17.4 גרם
    נתרן 334.6 מ״ג 4015.4 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 24.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 7.4 מ״ג 88.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 26.7 מ״ג 319.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    34
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34.4 קק״ל 412.5 קק״ל
    פחמימות 3.2 גרם 38.3 גרם
    שומן 1.5 גרם 17.4 גרם
    נתרן 334.6 מ״ג 4015.4 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 24.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 7.4 מ״ג 88.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 26.7 מ״ג 319.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה. מסננים את הטונה. קוצצים את הכוסברה והלימון הכבוש.
  2. מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את רכיבי הקציצות.
  3. יוצקים למחבת שמן זית בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית. בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.
  4. מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות טונה עם לימון כבוש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות