קציצות טונה עם לימון כבוש

קלות להכנה וכל כך טעימות - שי-לי ליפא עם מתכון של קציצות טונה קטנות, פריכות ושחומות, שייטרפו עוד לפני שתספיקו לשים אותן בצלחת
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

טיגון

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה. מסננים את הטונה. קוצצים את הכוסברה והלימון הכבוש.
  2. מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את רכיבי הקציצות.
  3. יוצקים למחבת שמן זית בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית. בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.
  4. מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 31.0 קק״ל 372.0 קק״ל
פחמימות 3.1 גרם 37.8 גרם
שומן 1.2 גרם 14.0 גרם
נתרן 316.1 מ״ג 3793.8 מ״ג
חלבון 1.8 גרם 21.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.7 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 3.7 גרם
כולסטרול 42.3 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 6.8 מ״ג 82.0 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 3.1 מ״ג
אשלגן 25.4 מ״ג 304.3 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody