קציצות ירק בריאות: קציצות קישוא ודלעת נהדרות לכל המשפחה!

כל כך בריאות, כל כך פשוטות וכל כך טעימות! קציצות ירק עם קישוא ודלעת מתקתקה, מושלמות לנשנוש או לארוחת ערב מזינה
כל כך בריאות, כל כך פשוטות וכל כך טעימות! קציצות ירק עם קישוא ודלעת מתקתקה, מושלמות לנשנוש או לארוחת ערב מזינה
  • מעיין רייכמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    14
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 14.0 קק״ל 210.3 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 17.6 גרם
    שומן 0.5 גרם 7.7 גרם
    נתרן 43.4 מ״ג 650.4 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 12.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 6.2 מ״ג 92.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 80.6 מ״ג 1208.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    14
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 14.0 קק״ל 210.3 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 17.6 גרם
    שומן 0.5 גרם 7.7 גרם
    נתרן 43.4 מ״ג 650.4 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 12.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 6.2 מ״ג 92.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 80.6 מ״ג 1208.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור

רוצים להכין ארוחה שלמה לכל המשפחה בעשר דקות עבודה? הגעתם למתכון הנכון! מתכון קל, מהיר וטעים של מעיין רייכמן של קציצות ירק רכות ובריאות עם קישוא, דלעת וקמח כוסמין. תוסיפו בצד קערית עם גבינה לבנה או כל ממרח אחר לטעמכם, ויש לכם ארוחה מזינה ומעניינת.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות חביתיות ולביבות
מעיין רייכמן
X

4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות


אופן הכנה

  1. באמצעות צד הגירוד הגס בפומפייה, מגרדים את הקישוא (סוחטים היטב ונפטרים מכל הנוזלים) והדלעת ומעבירים אותם לקערה.
  2. שוברים את הביצה לקערת הירקות המגורדים ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים לתערובת את קמח הכוסמין, המלח ואבקת השום ומערבבים היטב לכדי מסה אחידה.
  4. מחממים את המחבת על אש בינונית עם מעט תרסיס שמן. לאחר החימום, יוצקים למחבת החמה כף מתוך המסה לצורך יצירת קציצות.
  5. לאחר 3-4 דקות, הופכים את הקציצות בעזרת מרית ומטגנים עד להשחמה במשך 3-4 דקות נוספות.
  6. מצננים מעט ומגישים עם גבינה לבנה או כל מתבל אחר שאוהבים.
קציצות קישואים ודלעת הייסנס 1
קציצות ירק רכות וטעימות עם קישוא ודלעת. צילום: מעיין רייכמן

הערות

  • אפשר להפוך את המנה לפרווה (לא חלבי) על ידי הוספת ממרח אחר לבחירה, כמו טחינה או חמאת שומן כמו חמאת שקדים, בוטנים וכדומה, שמעשירות את המנה בשומן, או גבינת סויה שתעשיר את המנה בחלבון ושומן.

tip

טיפ מקרר Hisense

1. פירות וירקות חיים טוב יותר בנפרד. כדי לשמור על טריות הירקות, אחסנו במקרר במגירה הייעודית לאחסון ירקות. אורך החיים שלהם יעלה משמעותית אם יאוחסנו בנפרד אחד מהשני.
2. על מנת לשמור על מוצרי חלב בטמפרטורה שהכי מתאימה להם יש צורך במגירת אפס. מגירה זו שומרת על טמפרטורה מעט נמוכה יותר משאר חלל המקרר, ובכך מסייעת להם להחזיק זמן רב יותר ולשמור על הטריות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות ירק בריאות: קציצות קישוא ודלעת נהדרות לכל המשפחה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    בלה

    המשפחה טעמה וממש אהבה! תודה רבה לכם!

    Avatar
    מימי

    מה אפשר לשים במקום הדלעת? גזר יבוא טוב?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי מימי. גזר בהחלט יבוא טוב

קטגוריות

אביזרים

טכניקות