הצילו! קציצות כרובית נחטפות מ-5 מרכיבים!

ארוחת ערב קלילה או מנה ראשונה בארוחה - מכינים בקלי קלות קציצות כרובית מטוגנות שילדים ממש אוהבים (וגם מבוגרים)
ארוחת ערב קלילה או מנה ראשונה בארוחה - מכינים בקלי קלות קציצות כרובית מטוגנות שילדים ממש אוהבים (וגם מבוגרים)
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.2 קק״ל 1145.5 קק״ל
    פחמימות 11.4 גרם 91.0 גרם
    שומן 7.6 גרם 61.2 גרם
    נתרן 486.3 מ״ג 3890.3 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 50.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.1 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 60.6 מ״ג 484.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 529.7 מ״ג 4237.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.2 קק״ל 1145.5 קק״ל
    פחמימות 11.4 גרם 91.0 גרם
    שומן 7.6 גרם 61.2 גרם
    נתרן 486.3 מ״ג 3890.3 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 50.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.1 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 60.6 מ״ג 484.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 529.7 מ״ג 4237.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
מערכת Foody
X

21 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  2. מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים מלח ומבשלים את הכרובית כ-5 דקות, עד שהיא מתחילה להתרכך. מסננים וקוצצים דק בעזרת סכין.
  3. מניחים בקערה גדולה את הכרובית, הפטרוזיליה, הביצים, הקמח, המלח, הפלפל והכמון ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מחממים את השמן במחבת רחבה, בעזרת כף יוצקים מהבלילה קציצות ומניחים במרווחים על המחבת.
  5. מטגנים את הקציצות כ-4 דקות מכל צד, או עד להשחמה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הצילו! קציצות כרובית נחטפות מ-5 מרכיבים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    ברוריה

    אם מכינים מכרובית קפואה כמה גרם זה יוצא והאם צרכים לחלוט קודם?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בשקית כרובית מוקפאת, מופשרת (כ-500 גרם פלוס מינוס). אין צורך לחלוט לפני השימוש.

    Avatar
    הראל

    האם אפשר להחליף את הקמח בקוואקר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשרי, אם כי התערובת של הקציצות תהיה פחות מוצקה בלי הקמח.

    Avatar
    לירון

    לא רשומה הכמות של הכמון במצרכים. כמה להוסיף? והאם חייב?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר חצי כפית שטוחה כמון, אבל לא חייב.

      Avatar
      רותי טרביטש

      האם אפשר להחליף את הקמח בפירה תפוחי-אדמה,קמח אורז(

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אך יהיה שינוי בטעם 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות