קציצות כרובית מטוגנות שחוטפים ישר מהמחבת

ארוחת ערב קלילה או מנה ראשונה בארוחה - מכינים בקלי קלות קציצות כרובית מטוגנות שילדים ממש אוהבים (וגם מבוגרים)
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  2. מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים מלח ומבשלים את הכרובית כ-5 דקות, עד שהיא מתחילה להתרכך. מסננים וקוצצים דק בעזרת סכין.
  3. מניחים בקערה גדולה את הכרובית, הפטרוזיליה, הביצים, הקמח, המלח, הפלפל והכמון ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מחממים את השמן במחבת רחבה, בעזרת כף יוצקים מהבלילה קציצות ומניחים במרווחים על המחבת.
  5. מטגנים את הקציצות כ-4 דקות מכל צד, או עד להשחמה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 106.9 קק״ל 855.4 קק״ל
פחמימות 7.6 גרם 60.9 גרם
שומן 6.8 גרם 54.2 גרם
נתרן 425.3 מ״ג 3402.1 מ״ג
חלבון 3.7 גרם 29.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.0 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 8.1 גרם
כולסטרול 63.5 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 35.2 מ״ג 281.4 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 10.9 מ״ג
אשלגן 192.6 מ״ג 1540.5 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody