-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 143.2 קק״ל 1145.5 קק״לפחמימות 11.4 גרם 91.0 גרםשומן 7.6 גרם 61.2 גרםנתרן 486.3 מ״ג 3890.3 מ״גחלבון 6.3 גרם 50.4 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.1 גרםשומן רווי 1.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״גסידן 60.6 מ״ג 484.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 14.1 מ״גאשלגן 529.7 מ״ג 4237.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות143
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 143.2 קק״ל 1145.5 קק״לפחמימות 11.4 גרם 91.0 גרםשומן 7.6 גרם 61.2 גרםנתרן 486.3 מ״ג 3890.3 מ״גחלבון 6.3 גרם 50.4 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.1 גרםשומן רווי 1.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״גסידן 60.6 מ״ג 484.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 14.1 מ״גאשלגן 529.7 מ״ג 4237.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 143 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מפרקים את הכרובית לפרחים. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים מלח ומבשלים את הכרובית כ-5 דקות, עד שהיא מתחילה להתרכך. מסננים וקוצצים דק בעזרת סכין.
- מניחים בקערה גדולה את הכרובית, הפטרוזיליה, הביצים, הקמח, המלח, הפלפל והכמון ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים את השמן במחבת רחבה, בעזרת כף יוצקים מהבלילה קציצות ומניחים במרווחים על המחבת.
- מטגנים את הקציצות כ-4 דקות מכל צד, או עד להשחמה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מפרקים את הכרובית לפרחים. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים מלח ומבשלים את הכרובית כ-5 דקות, עד שהיא מתחילה להתרכך. מסננים וקוצצים דק בעזרת סכין.
- מניחים בקערה גדולה את הכרובית, הפטרוזיליה, הביצים, הקמח, המלח, הפלפל והכמון ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים את השמן במחבת רחבה, בעזרת כף יוצקים מהבלילה קציצות ומניחים במרווחים על המחבת.
- מטגנים את הקציצות כ-4 דקות מכל צד, או עד להשחמה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (15)
אם מכינים מכרובית קפואה כמה גרם זה יוצא והאם צרכים לחלוט קודם?
אפשר להשתמש בשקית כרובית מוקפאת, מופשרת (כ-500 גרם פלוס מינוס). אין צורך לחלוט לפני השימוש.
האם אפשר להחליף את הקמח בקוואקר?
אפשרי, אם כי התערובת של הקציצות תהיה פחות מוצקה בלי הקמח.
לא רשומה הכמות של הכמון במצרכים. כמה להוסיף? והאם חייב?
אפשר חצי כפית שטוחה כמון, אבל לא חייב.
האם אפשר להחליף את הקמח בפירה תפוחי-אדמה,קמח אורז(
אפשר, אך יהיה שינוי בטעם 🙂