קראק פאי עם פחות רגשות אשם – הגרסה השפויה למתכון המנצח של קרין גורן

אהבתם את המתכון של קרין גורן ונועה רוזין לקראק פאי אבל פחות אהבתם את הקלוריות? קבלו מתכון של קראק פאי עם פחות רגשות אשם, טעים לא פחות
אהבתם את המתכון של קרין גורן ונועה רוזין לקראק פאי אבל פחות אהבתם את הקלוריות? קבלו מתכון של קראק פאי עם פחות רגשות אשם, טעים לא פחות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7246
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7245.7 קק״ל 7245.7 קק״ל
    פחמימות 764.5 גרם 764.5 גרם
    שומן 435.7 גרם 435.7 גרם
    נתרן 2973.4 מ״ג 2973.4 מ״ג
    חלבון 86.6 גרם 86.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 249.3 גרם 249.3 גרם
    כולסטרול 2659.1 מ״ג 2659.1 מ״ג
    סידן 607.2 מ״ג 607.2 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 1105.4 מ״ג 1105.4 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7246
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7245.7 קק״ל 7245.7 קק״ל
    פחמימות 764.5 גרם 764.5 גרם
    שומן 435.7 גרם 435.7 גרם
    נתרן 2973.4 מ״ג 2973.4 מ״ג
    חלבון 86.6 גרם 86.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 249.3 גרם 249.3 גרם
    כולסטרול 2659.1 מ״ג 2659.1 מ״ג
    סידן 607.2 מ״ג 607.2 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 1105.4 מ״ג 1105.4 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


עוגיית שיבולת שועל

מלית

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את בסיס שיבולת השועל ויוצרים עוגייה (בהמשך נטחן אותה): במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה הרכה במשך שתי דקות ומוסיפים את הסוכר החום והסוכר הלבן.
  2. מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים להקציף.
  3. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
  4. מוסיפים בהדרגה את תערובת היבשים לקערת המיקסר ומערבבים עד איחוד. מוסיפים את שיבולת השועל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
  5. משטחים את התערובת על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 40 דקות.
  6. אחרי 40 דקות בודקים את העוגייה, היא אמורה להיות שחומה אך לא שרופה. אם יש צורך אופים במשך חמש דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומצננים.
  7. מכינים את המשך הבסיסמכניסים למעבד מזון את החמאה, המלח והסוכר החום. שוברים את עוגיית שיבולת השועל האפויה ומערבבים עד ליצירת מרקם חולי ושומני. מרפדים תבנית פאי בפירורי הבסיס תוך הצמדה והידוק שלהם בעזרת האצבעות.
  8. מכינים את המליתמערבבים בזהירות באופן ידני, בקערה את הסוכר, סוכר החום, מלח, חמאה, חלמונים, שמנת מתוקה ותמצית וניל. המנעו ככל שאפשר מכניסתו של אוויר לתערובת. 
  9. יוצקים את המילוי על בסיס הפאי עד לשני שלישים מגובה התבנית (שימו לב: המילוי צריך להיות יציב ולא נוזלי).
  10. מכניסים לתנור (160 מעלות) ואופים במשך שעה ו-10 דקות מוציאים ומצננים.
  11. מגישים חם לצד קצפת או שמנת חמוצה.

ואם חפצה נפשכם בגרסה המושחתת יותר, רוצו למתכון המקורי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קראק פאי עם פחות רגשות אשם – הגרסה השפויה למתכון המנצח של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות