קרין גורן אופה עוגת שמרים – משוך אותי
קרין גורן מפנקת בעוגת שמרים משוך אותי - על שום מה? על שום שקורעים ממנה חתיכות במשיכה ואוכלים. עוגת שמרים מנחמת ועשירה עם שוקולד. מה צריך יותר בחיים?
קרין גורן מפנקת בעוגת שמרים משוך אותי - על שום מה? על שום שקורעים ממנה חתיכות במשיכה ואוכלים. עוגת שמרים מנחמת ועשירה עם שוקולד. מה צריך יותר בחיים?
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5544.8 קק״ל 5544.8 קק״לפחמימות 569.5 גרם 569.5 גרםשומן 323.0 גרם 323.0 גרםנתרן 2848.5 מ״ג 2848.5 מ״גחלבון 61.2 גרם 61.2 גרםסיבים תזונתיים 18.9 גרם 18.9 גרםשומן רווי 163.0 גרם 163.0 גרםכולסטרול 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסידן 72.3 מ״ג 72.3 מ״גברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 720.6 מ״ג 720.6 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות5545
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5544.8 קק״ל 5544.8 קק״לפחמימות 569.5 גרם 569.5 גרםשומן 323.0 גרם 323.0 גרםנתרן 2848.5 מ״ג 2848.5 מ״גחלבון 61.2 גרם 61.2 גרםסיבים תזונתיים 18.9 גרם 18.9 גרםשומן רווי 163.0 גרם 163.0 גרםכולסטרול 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסידן 72.3 מ״ג 72.3 מ״גברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 720.6 מ״ג 720.6 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 5545 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק שמרים עלים קפואמופשר
-
1 צנצנת ממרח קקאו אגוזי לוז
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- פורסים את הבצק על משטח עבודה ומורחים עליו שכבה דקה של ממרח שוקולד אגוזים.
- חותכים את הבצק בעזרת סכין לשלוש לאורך, ובאמצע לרוחב, ועורמים את הרצועות החתוכות זו על גבי זו, כשממרח השוקולד פונה כלפי מעלה.
- חותכים את רצועת השכבות שקיבלנו לפרוסות בגובה התבנית ומניחים את הפרוסות אנכית בתבנית, זו ליד זו. לא לדחוס את הפרוסות לתבנית כדי להשאיר מקום לבצק לתפוח באפייה.
- אופים כ־40 דקות, מצננים ומפזרים אבקת סוכר מעל.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- פורסים את הבצק על משטח עבודה ומורחים עליו שכבה דקה של ממרח שוקולד אגוזים.
- חותכים את הבצק בעזרת סכין לשלוש לאורך, ובאמצע לרוחב, ועורמים את הרצועות החתוכות זו על גבי זו, כשממרח השוקולד פונה כלפי מעלה.
- חותכים את רצועת השכבות שקיבלנו לפרוסות בגובה התבנית ומניחים את הפרוסות אנכית בתבנית, זו ליד זו. לא לדחוס את הפרוסות לתבנית כדי להשאיר מקום לבצק לתפוח באפייה.
- אופים כ־40 דקות, מצננים ומפזרים אבקת סוכר מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן