קרם ברולה בטעם קפה

תמיד חלמתם להכין קרם ברולה בבית? קבלו מתכון שמסביר שלב אחרי שלב איך מכינים קרם ברולה בטעם קפה עם צבע משגע וטעם עוד יותר
תמיד חלמתם להכין קרם ברולה בבית? קבלו מתכון שמסביר שלב אחרי שלב איך מכינים קרם ברולה בטעם קפה עם צבע משגע וטעם עוד יותר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    647
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 646.9 קק״ל 2587.8 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 152.0 גרם
    שומן 52.5 גרם 210.2 גרם
    נתרן 12.7 מ״ג 50.6 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 24.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 30.6 גרם 122.3 גרם
    כולסטרול 206.2 מ״ג 824.6 מ״ג
    סידן 28.0 מ״ג 111.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 40.5 מ״ג 161.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    647
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 646.9 קק״ל 2587.8 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 152.0 גרם
    שומן 52.5 גרם 210.2 גרם
    נתרן 12.7 מ״ג 50.6 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 24.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 30.6 גרם 122.3 גרם
    כולסטרול 206.2 מ״ג 824.6 מ״ג
    סידן 28.0 מ״ג 111.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 40.5 מ״ג 161.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבת סוכר מקורמל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. בקערה טורפים את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר. מניחים בצד.
  3. מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
  4. בסיר על כיריים על אש בינונית מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה עם 1/4 כוס סוכר ואספרסו.
  5. מוסיפים את תערובת השמנת בהדרגה, תוך ערבוב קבוע במטרפה, לתוך קערת החלמונים. ממשיכים למזוג ולערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  6. יוצקים את הקרם לכלים בערך ל-3/4 גובה כלי, מניחים אותם בתוך תבנית אפייה גדולה יותר עם שוליים גבוהים, וממלאים את התבנית הזאת במים עד 1/2 גובה הכלים.
  7. מכניסים לתנור ואופים בין 30 ל-40 דקות, תלוי בתנור. הקרם אמור טיפה להשחים. הקצוות צריכים להיות אפויים, אך המרכז שלו אמור עדיין לרטוט.
  8. מוציאים מהתנור ומהתבנית עם המים. מקררים תחילה על השיש ואחרי זה במקרר במשך כשעתיים.
  9. לפני ההגשה מפזרים מעל הקרם שכבה דקה ואחידה של הסוכר החום הבהיר ושורפים אותו בעזרת ברנר לקבלת שכבת קרמל. אם אין ברנר, אפשר או לדלג על השלב הזה או להכניס את הכלים חזרה לתנור בחום 200 מעלות, מתחת לגריל העליון, הפעם בתוך תבנית עם קרח, ולאפות כ-10 דקות עד השחמה.

צילום: שני הלוי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם ברולה בטעם קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות