רוטב פסטו בזיליקום שמכינים בצ’יק

איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. שוטפים היטב ומייבשים את עלי הבזיליקום.
  2. גוררים בספירלייזר בלהב הפומפייה את גבינת הפרמזן. מוציאים את הלהב בסוף השימוש.
  3. קולים קלות את הצנוברים על מחבת יבשה.
  4. שמים את השום, המלח וכף משמן הזית בכוס מנת יחיד של 700 מ”ל בוחרים בתכנית DRESSING לערבול קצר.
  5. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים עוד קצת.
  6. מוסיפים את שאר השמן, הגבינה והצנוברים ומעבדים עד שמתקבלת מחית שהיא עדיין גרגירית במקצת. מסירים את הסכינים מהכוס לאחר הערבול.
  7. מגישים כרוטב, או מאחסנים בצנצנת במקרר, עם שכבת שמן זית למעלה.

הערות

  • אפשר לאחסן במגש קוביות הקרח במקפיא, ואז לשלוף כשרוצים, להפשיר במהירות בטמפרטורת החדר ולהשתמש בבישול
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2475.6 קק״ל 2475.6 קק״ל
פחמימות 16.8 גרם 16.8 גרם
שומן 257.4 גרם 257.4 גרם
נתרן 3133.7 מ״ג 3133.7 מ״ג
חלבון 82.4 גרם 82.4 גרם
סיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרם
שומן רווי 52.7 גרם 52.7 גרם
כולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״ג
סידן 2382.7 מ״ג 2382.7 מ״ג
ברזל 18.5 מ״ג 18.5 מ״ג
אשלגן 1773.1 מ״ג 1773.1 מ״ג
אבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody