באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

רוטב פסטו בזיליקום שמכינים בצ’יק

איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    2122
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2122.0 קק״ל 2122.0 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 16.8 גרם
    שומן 217.5 גרם 217.5 גרם
    נתרן 3132.9 מ״ג 3132.9 מ״ג
    חלבון 82.3 גרם 82.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 47.4 גרם 47.4 גרם
    כולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״ג
    סידן 2344.3 מ״ג 2344.3 מ״ג
    ברזל 18.0 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 1688.4 מ״ג 1688.4 מ״ג
    אבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    2122
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2122.0 קק״ל 2122.0 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 16.8 גרם
    שומן 217.5 גרם 217.5 גרם
    נתרן 3132.9 מ״ג 3132.9 מ״ג
    חלבון 82.3 גרם 82.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 47.4 גרם 47.4 גרם
    כולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״ג
    סידן 2344.3 מ״ג 2344.3 מ״ג
    ברזל 18.0 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 1688.4 מ״ג 1688.4 מ״ג
    אבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
איילת הירשמן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. שוטפים היטב ומייבשים את עלי הבזיליקום.
  2. גוררים בספירלייזר בלהב הפומפייה את גבינת הפרמזן. מוציאים את הלהב בסוף השימוש.
  3. קולים קלות את הצנוברים על מחבת יבשה.
  4. שמים את השום, המלח וכף משמן הזית בכוס מנת יחיד של 700 מ”ל בוחרים בתכנית DRESSING לערבול קצר.
  5. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים עוד קצת.
  6. מוסיפים את שאר השמן, הגבינה והצנוברים ומעבדים עד שמתקבלת מחית שהיא עדיין גרגירית במקצת. מסירים את הסכינים מהכוס לאחר הערבול.
  7. מגישים כרוטב, או מאחסנים בצנצנת במקרר, עם שכבת שמן זית למעלה.

הערות

  • אפשר לאחסן במגש קוביות הקרח במקפיא, ואז לשלוף כשרוצים, להפשיר במהירות בטמפרטורת החדר ולהשתמש בבישול
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוטב פסטו בזיליקום שמכינים בצ’יק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות