רעיון למתנה לראש השנה – אפרסקים משומרים מלאים בטעם הקיץ

אפרסקים משומרים ומתוקים - מתנה מושלמת בעשר דקות. אפשר להכין את המתכון מכל פירות הקיץ ולהנות מהם בחורף בלי חומרים משמרים ועם הרבה מאד טעם
אפרסקים משומרים ומתוקים - מתנה מושלמת בעשר דקות. אפשר להכין את המתכון מכל פירות הקיץ ולהנות מהם בחורף בלי חומרים משמרים ועם הרבה מאד טעם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    581
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 580.5 קק״ל 1161.0 קק״ל
    פחמימות 150.0 גרם 300.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.5 מ״ג 23.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 3.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    581
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 580.5 קק״ל 1161.0 קק״ל
    פחמימות 150.0 גרם 300.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.5 מ״ג 23.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 3.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

אין דבר יותר מקסים מלהביא מתנה מעשה ידינו לחברים ולמשפחה. חישבו על ערב ראש השנה, אתם מגיעים עם סלסלה מלאה צנצנות עם אפרסקים משומרים שהכנתם בעצמכם. בעצם לקחתם את הטוב מהשנה הקודמת והכנסתם אותו לצנצנת, שיהיה לרגעים מתוקים בשנה הבאה.

בקיצור, קחו את הקיץ הטעים שלנו והכניסו אוו לצנצנת! שנה טובה!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר גדול את המים עם הסוכר.
  2. חוצים את האפרסקים ומגלענים.
  3. מכניסים את חצאי האפרסקים למי הסוכר הרותחים ומבשלים 3-4 דקות (שיתרככו מעט, לא יותר מדי!).
  4. מורידים מהאש ,מסננים את האפרסקים ממי הסוכר אבל שומרים על מי הסוכר!
  5. מצננים את האפרסקים ומקלפים (הקליפה אמורה לרדת בקלות).
  6. מכניסים את חצאי האפרסקים לצנצנות מעוקרות וממלאים במי הסוכר. בשלב זה אפשר להוסיף את התבלינים לצנצנת (לא חובה). סוגרים במכסה ומאחסנים במקום קריר ומוצל או במקרר.

    מכניסים את חצאי האפרסקים לצנצנות מעוקרות וממלאים במי הסוכר
    משמרים את הקיץ - מכניסים את חצאי האפרסקים לצנצנות מעוקרות וממלאים במי הסוכר

הערות

  • חובה לעקר את הצנצנות כדי שלא יתפתחו בהן בקטריות שונות. לכן יש להרתיח מים בסיר גדול ו"לבשל" את הצנצנות והמכסים 5 דקות במים רותחים. להוציא בזהירות ולהניח את הצנצנות הפוכות על גבי רשת ייבוש. למלא את הצנצנות ולכסות מיד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רעיון למתנה לראש השנה – אפרסקים משומרים מלאים בטעם הקיץ

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות