שדרוג הורים – מק אנד צ’יז עם פטריות וביצה עלומה

המק אנד צ'יז האהוב והמוכר בגרסה משודרגת להורים! פסטה אפויה ברוטב בשאמל עשיר וסמיך, עם גבינת מוצרלה ופרמז'ן, ביצה עלומה ופטריות פורטבלו צלויות במחבת
המק אנד צ'יז האהוב והמוכר בגרסה משודרגת להורים! פסטה אפויה ברוטב בשאמל עשיר וסמיך, עם גבינת מוצרלה ופרמז'ן, ביצה עלומה ופטריות פורטבלו צלויות במחבת
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    695
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 695.2 קק״ל 1390.5 קק״ל
    פחמימות 5.4 גרם 10.7 גרם
    שומן 70.0 גרם 139.9 גרם
    נתרן 616.1 מ״ג 1232.1 מ״ג
    חלבון 12.1 גרם 24.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.4 גרם 36.8 גרם
    שומן רווי 102.6 גרם 205.1 גרם
    כולסטרול 327.7 מ״ג 655.3 מ״ג
    סידן 53.1 מ״ג 106.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 141.9 מ״ג 283.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    695
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 695.2 קק״ל 1390.5 קק״ל
    פחמימות 5.4 גרם 10.7 גרם
    שומן 70.0 גרם 139.9 גרם
    נתרן 616.1 מ״ג 1232.1 מ״ג
    חלבון 12.1 גרם 24.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.4 גרם 36.8 גרם
    שומן רווי 102.6 גרם 205.1 גרם
    כולסטרול 327.7 מ״ג 655.3 מ״ג
    סידן 53.1 מ״ג 106.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 141.9 מ״ג 283.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זית, חמאה, מלח ופטריות פורטובלו חתוכות לרבעים.
  2. מכינים ביצה עלומה: בסיר עם מים רותחים, מוסיפים כף חומץ. בכוס נפרדת שוברים ביצה. בתוך הסיר יוצרים מעין מערבולת עם כף עץ ותוך כדי ערבול מוסיפים את הביצה. הביצה מוכנה כשהחלבון נקרש ונהיה לבן בתוך המים הרותחים.
  3. מניחים על המק אנד צ’יז שהכנו מבעוד מועד את הפטריות בחמאה, הביצה העלומה, כף קרם פרש ומפזרים מעט עירית מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שדרוג הורים  – מק אנד צ’יז עם פטריות וביצה עלומה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    זויה

    נראה מעניין אפשר להחליף את הגבינת פרמזן בגסינה אחרת ? עם כן אוזה ?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף את הגבינה בכל גבינה קשה אחרת שאוהבים (גבינת תום, גאודה וכדומה). בהצלחה!

    Avatar
    סיגל סולומון

    אחלה מתכון עשיר ממש

    Avatar
    דנה זוהר צרפתי

    מנה מוצלחת לאירוח

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות