שדרוג הורים – מק אנד צ’יז עם פטריות וביצה עלומה

המק אנד צ'יז האהוב והמוכר בגרסה משודרגת להורים! פסטה אפויה ברוטב בשאמל עשיר וסמיך, עם גבינת מוצרלה ופרמז'ן, ביצה עלומה ופטריות פורטבלו צלויות במחבת
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זית, חמאה, מלח ופטריות פורטובלו חתוכות לרבעים.
  2. מכינים ביצה עלומה: בסיר עם מים רותחים, מוסיפים כף חומץ. בכוס נפרדת שוברים ביצה. בתוך הסיר יוצרים מעין מערבולת עם כף עץ ותוך כדי ערבול מוסיפים את הביצה. הביצה מוכנה כשהחלבון נקרש ונהיה לבן בתוך המים הרותחים.
  3. מניחים על המק אנד צ’יז שהכנו מבעוד מועד את הפטריות בחמאה, הביצה העלומה, כף קרם פרש ומפזרים מעט עירית מעל.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 679.8 קק״ל 1359.7 קק״ל
פחמימות 5.3 גרם 10.5 גרם
שומן 68.9 גרם 137.7 גרם
נתרן 588.3 מ״ג 1176.5 מ״ג
חלבון 10.8 גרם 21.6 גרם
סיבים תזונתיים 18.4 גרם 36.8 גרם
שומן רווי 102.3 גרם 204.5 גרם
כולסטרול 285.5 מ״ג 570.9 מ״ג
סידן 48.1 מ״ג 96.3 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
אשלגן 129.3 מ״ג 258.6 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    זויה

    נראה מעניין אפשר להחליף את הגבינת פרמזן בגסינה אחרת ? עם כן אוזה ?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף את הגבינה בכל גבינה קשה אחרת שאוהבים (גבינת תום, גאודה וכדומה). בהצלחה!

הצג עוד