שווארמה ביתית אורגינל של משה שגב

השף שגב משה מכין שווארמה ביתית זריזה, כמו שאוכלים אצלו בבית: מוגשת עם המון בצל מטוגן שחום, פיתות טריות, חומוס עם גרגרים וחמוצים
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצלים ומטגנים עד לגוון חום. חותכים את פילה הטלה לחתיכות קטנות. קוצצים את הפטרוזיליה והנענע.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה ומקפיצים את בשר ההודו והטלה.
  3. מוסיפים את כל התבלינים היבשים ומערבבים היטב.
  4. מנמיכים להבה וממשיכים לטגן את הבשר עד להשחמה.
  5. מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת שווארמה.
  6. מוסיפים את עשבי התיבול ומגישים עם פיתות, חומוס, גרגירי חומוס וחמוצים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 308.7 קק״ל 1234.8 קק״ל
פחמימות 11.4 גרם 45.4 גרם
שומן 18.5 גרם 73.9 גרם
נתרן 197.1 מ״ג 788.5 מ״ג
חלבון 23.3 גרם 93.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרם
שומן רווי 2.6 גרם 10.4 גרם
כולסטרול 34.5 מ״ג 138.0 מ״ג
סידן 39.1 מ״ג 156.5 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
אשלגן 408.9 מ״ג 1635.7 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody