שוקי עוף אסייתיות עם פטריות

תמרה אהרוני מנצלת את השילוב המנצח בין עוף לפטריות ומכינה מנה טעימה להפליא ופשוטה להכנה של שוקי עוף אסייתיות עם פטריות. רוצו לנסות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים דק את הבצל. קולפים וכותשים את השום והג’ינג’ר. קוצצים דק את הצ’ילי. חותכים לרבעים את הפטריות.
  2. במחבת גדולה מחממים את השמן ומטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים עד שהן משחימות. מוציאים ושומרים בצד.
  3. מוסיפים לאותה המחבת את הבצל ומטגנים עד שהוא מתרכך. מוסיפים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי ומטגנים כ-2 דקות.
  4. מחזירים למחבת את שוקי העוף ואת כל רכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ-30 דקות, עד ששוקי העוף מזוגגות היטב ברוטב.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 365.6 קק״ל 1096.7 קק״ל
פחמימות 15.1 גרם 45.2 גרם
שומן 18.1 גרם 54.4 גרם
נתרן 1891.0 מ״ג 5673.1 מ״ג
חלבון 35.2 גרם 105.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 5.1 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 9.0 גרם
כולסטרול 145.6 מ״ג 436.8 מ״ג
סידן 49.2 מ״ג 147.5 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 799.8 מ״ג 2399.5 מ״ג
אבץ 3.4 מ״ג 10.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody