שטרודל תפוחים שתמיד מצליח

תמיד רציתם להכין שטרודל בבית וחששתם? אין סיבה! משה שגב מלמד איך מכינים שטרודל תפוחים בקלי קלות. משתמשים בבצק פילו מוכן ומגישים עם גלידת וניל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מרדדים את הבצק מעט וחותכים מלבן בגודל דף A4.
  3. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות.
  4. מניחים בסיר קטן רסק תפוחים וקורנפלור, מערבבים ומביאים לרתיחה. ברגע שהרסק מסמיך, מכבים את האש ומוסיפים את הסוכר, התבלינים וקוביות התפוחים. מערבבים, טועמים ומוסיפים מעט סוכר במידה וחסר. מקררים לחלוטין לפני שמתחילים לעבוד עם הבצק.
  5. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  6. מניחים את מלבן הבצק על משטח העבודה ובמרכזו מניחים שביל ארוך של מלית התפוחים. מברישים את הצדדים הריקים של הבצק בביצה טרופה ומגלגלים לגליל.
  7. מעבירים את השטרודל לתבנית האפייה ואופים 30 דקות, או עד שהבצק תופח ומזהיב.
  8. מפזרים את אבקת הסוכר ומגישים.

הערות

  • רצוי להגיש את השטרודל עם גלידת וניל פרווה
  • אפשר להגיש את השטרודל עם תותים טריים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1211.7 קק״ל 1211.7 קק״ל
פחמימות 212.8 גרם 212.8 גרם
שומן 20.6 גרם 20.6 גרם
נתרן 235.5 מ״ג 235.5 מ״ג
חלבון 12.0 גרם 12.0 גרם
סיבים תזונתיים 27.5 גרם 27.5 גרם
שומן רווי 6.6 גרם 6.6 גרם
כולסטרול 253.8 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 121.5 מ״ג 121.5 מ״ג
ברזל 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 1383.5 מ״ג 1383.5 מ״ג
אבץ 117.4 מ״ג 117.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody