שניצל בטעמים בשלושה ציפויים שונים

ציפוי פירורי לחם, ביסלי גריל או תפוצ'יפס – מי חלם ששניצל בטעמים יוכל להיות פריך וכה טעים? מנה מושלמת לארוחת ילדים שגם מבוגרים אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

שניצל

ציפוי פירורי לחם

ציפוי ביסלי

ציפוי תפוצ'יפס

טיגון

אופן הכנה

  1. פורסים את חזה העוף לשניצלים.
  2. קולפים וקוצצים את השום.
  3. כותשים את הביסלי והתפוצ’יפס, אפשר עם פטיש שניצלים.
  4. מחממים את השמן במחבת.
  5. בקערה בינונית טורפים את הביצה והשמן. בקערות נפרדות מניחים את הקמח ושלושה סוגי הציפויים.
  6. טובלים את פרוסות העוף בקמח ומנערים מהעודפים. טובלים בביצה ומצפים היטב משני הצדדים באחד משלושת הציפויים.
  7. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.

 

הפקה מסחרית עבור חברת ליוונט
צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 5177.9 קק״ל 20711.7 קק״ל
פחמימות 502.6 גרם 2010.4 גרם
שומן 298.1 גרם 1192.3 גרם
נתרן 609.4 מ״ג 2437.5 מ״ג
חלבון 79.9 גרם 319.5 גרם
סיבים תזונתיים 40.8 גרם 163.2 גרם
שומן רווי 94.4 גרם 377.5 גרם
כולסטרול 168.9 מ״ג 675.4 מ״ג
סידן 40.1 מ״ג 160.3 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 8.6 מ״ג
אשלגן 343.3 מ״ג 1373.3 מ״ג
אבץ 11.3 מ״ג 45.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    מיקי צימט

תגובה (1)

Avatar