שניצל ללא טיגון בציפוי פנקו ופיסטוק

רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים הבאה שלכם? ישראל אהרוני מכין שניצל ללא טיגון בציפוי פירורי פנקו ופיסטוק קצוץ. מגישים עם תוספת ירוקים לארוחה מאוזנת ובריאה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב גריל.
  2. ממלחים ומפלפלים את חזה העוף ומפזרים עליו את עלי הטימין.
  3. מחממים מעט שמן במחבת וצורבים את חזה העוף כ-3 דקות מכל צד. מוסיפים את מיץ הלימון ומטגנים כ-2 דקות. מסירים מהאש.
  4. מניחים את חזות העוף הצלויים בתבנית פיירקס ומורחים בחרדל.
  5. מכינים את הציפוי: קוצצים דק את הפיסטוק והשום. מערבבים בקערה את כל רכיבי הציפוי ומורחים את חזות העוף מכל צדיהם.
  6. אופים כ-5 דקות מתחת לגריל עד שהחלק העליון שחום יפה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 361.4 קק״ל 2891.1 קק״ל
פחמימות 8.1 גרם 65.0 גרם
שומן 15.4 גרם 122.9 גרם
נתרן 1042.8 מ״ג 8342.7 מ״ג
חלבון 46.3 גרם 370.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.1 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 23.4 גרם
כולסטרול 114.0 מ״ג 912.0 מ״ג
סידן 39.2 מ״ג 313.6 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 15.8 מ״ג
אשלגן 390.6 מ״ג 3124.6 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 14.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody