שניצל ללא טיגון בציפוי פנקו ופיסטוק

רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים הבאה שלכם? ישראל אהרוני מכין שניצל ללא טיגון בציפוי פירורי פנקו ופיסטוק קצוץ. מגישים עם תוספת ירוקים לארוחה מאוזנת ובריאה
רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים הבאה שלכם? ישראל אהרוני מכין שניצל ללא טיגון בציפוי פירורי פנקו ופיסטוק קצוץ. מגישים עם תוספת ירוקים לארוחה מאוזנת ובריאה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    344
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 344.2 קק״ל 2753.5 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 65.6 גרם
    שומן 13.4 גרם 106.9 גרם
    נתרן 1042.9 מ״ג 8343.2 מ״ג
    חלבון 46.3 גרם 370.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 114.0 מ״ג 912.0 מ״ג
    סידן 39.2 מ״ג 313.9 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 391.6 מ״ג 3132.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    344
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 344.2 קק״ל 2753.5 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 65.6 גרם
    שומן 13.4 גרם 106.9 גרם
    נתרן 1042.9 מ״ג 8343.2 מ״ג
    חלבון 46.3 גרם 370.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 114.0 מ״ג 912.0 מ״ג
    סידן 39.2 מ״ג 313.9 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 391.6 מ״ג 3132.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב גריל.
  2. ממלחים ומפלפלים את חזה העוף ומפזרים עליו את עלי הטימין.
  3. מחממים מעט שמן במחבת וצורבים את חזה העוף כ-3 דקות מכל צד. מוסיפים את מיץ הלימון ומטגנים כ-2 דקות. מסירים מהאש.
  4. מניחים את חזות העוף הצלויים בתבנית פיירקס ומורחים בחרדל.
  5. מכינים את הציפוי: קוצצים דק את הפיסטוק והשום. מערבבים בקערה את כל רכיבי הציפוי ומורחים את חזות העוף מכל צדיהם.
  6. אופים כ-5 דקות מתחת לגריל עד שהחלק העליון שחום יפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל ללא טיגון בציפוי פנקו ופיסטוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות