-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 238.9 קק״ל 955.5 קק״לפחמימות 22.3 גרם 89.0 גרםשומן 13.3 גרם 53.0 גרםנתרן 792.6 מ״ג 3170.4 מ״גחלבון 3.7 גרם 15.0 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 58.3 מ״ג 233.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 904.2 מ״ג 3616.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות239
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 238.9 קק״ל 955.5 קק״לפחמימות 22.3 גרם 89.0 גרםשומן 13.3 גרם 53.0 גרםנתרן 792.6 מ״ג 3170.4 מ״גחלבון 3.7 גרם 15.0 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 58.3 מ״ג 233.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 904.2 מ״ג 3616.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 239 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 כפות שמן זית
-
2 עלי מרווה
-
2 בצלים בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
3 שיני שום
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
1 דלורית בינונית
-
1 חציל בינוני
-
3 קישואים בינוניים
-
1 חופן שעועית ירוקה קפואה
-
1 כף רסק עגבניות
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. קולפים את הבצל, שום ודלורית. חותכים את הבצל לקוביות גדולות. פורסים את הפלפל הירוק ושיני השום. חותכים את הפלפלים האדומים, דלורית, חציל וקישואים לקוביות.
- מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את המרווה, הבצל, הפלפל והשום, מערבבים ומטגנים. מוסיפים את הפלפלים, דלורית, קישואים ושעועית ומערבבים.
- מוסיפים מים רותחים עד ל-½ מגובה הירקות בסיר.
- מוסיפים את רכז העגבניות, הסוכר, מלח ופלפל, מערבבים היטב ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית.
- מעבירים את הירקות לתבנית גדולה ואופים כ-25 דקות עד שנוצרת חריכה יפה.
- מגישים בצלחת יפה לצד אורז, קוסקוס או פסטה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. קולפים את הבצל, שום ודלורית. חותכים את הבצל לקוביות גדולות. פורסים את הפלפל הירוק ושיני השום. חותכים את הפלפלים האדומים, דלורית, חציל וקישואים לקוביות.
- מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את המרווה, הבצל, הפלפל והשום, מערבבים ומטגנים. מוסיפים את הפלפלים, דלורית, קישואים ושעועית ומערבבים.
- מוסיפים מים רותחים עד ל-½ מגובה הירקות בסיר.
- מוסיפים את רכז העגבניות, הסוכר, מלח ופלפל, מערבבים היטב ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית.
- מעבירים את הירקות לתבנית גדולה ואופים כ-25 דקות עד שנוצרת חריכה יפה.
- מגישים בצלחת יפה לצד אורז, קוסקוס או פסטה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (7)
במתכון הכתוב שכחתם את החציל! מתכון מעולה ויפה!
תודה רבה פנינה, תוקן במתכון הכתוב
נראה ממש טוב