תבשיל קארי הודי עם עוף שיחמם לכם את החורף

ישראל אהרוני לוקח אותנו לטיול בהודו בלי לארוז מזוודות ומכין תבשיל קארי הודי עם עוף והמון תבלינים ארומטיים. אל תשכחו להגיש עם אורז לספיגת הרוטב הטעים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

אופן הכנה

  1. כותשים את שיני השום ומגררים את הג’ינג’ר במיקרופליין.
  2. מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים את חלקי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור ומזהיבים את העוף מכל הצדדים כ-10 דקות.
  3. מוסיפים את הבצלים, השום, הג’ינג’ר, הכמון, ההל, הקינמון והכוסברה ומטגנים כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את קרם הקוקוס, המים, עלי הדפנה, המוסקט, הצ’ילי והכורכום. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.
  5. קוצצים את עלי הנענע, מערבבים פנימה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 527.6 קק״ל 3165.8 קק״ל
פחמימות 11.7 גרם 70.3 גרם
שומן 38.8 גרם 233.0 גרם
נתרן 688.4 מ״ג 4130.4 מ״ג
חלבון 52.7 גרם 316.2 גרם
סיבים תזונתיים 7.4 גרם 44.2 גרם
שומן רווי 22.1 גרם 132.9 גרם
כולסטרול 206.1 מ״ג 1236.9 מ״ג
סידן 64.5 מ״ג 386.9 מ״ג
ברזל 9.0 מ״ג 54.1 מ״ג
אשלגן 794.5 מ״ג 4766.9 מ״ג
אבץ 9.7 מ״ג 58.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody