תפוח אדמה בתנור ב-10 דקות! מתכון נהדר של עומר מילר ותמרה אהרוני

לכל אחד יש את הגרסה שלו של תפוח אדמה בתנור, קבלו את המתכון של תמרה אהרוני ועומר מילר. רק כמה שלבים פשוטים ויש לכם תפוח אדמה מושלם
לכל אחד יש את הגרסה שלו של תפוח אדמה בתנור, קבלו את המתכון של תמרה אהרוני ועומר מילר. רק כמה שלבים פשוטים ויש לכם תפוח אדמה מושלם
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.5 קק״ל 2829.3 קק״ל
    פחמימות 18.7 גרם 373.7 גרם
    שומן 6.1 גרם 122.7 גרם
    נתרן 379.0 מ״ג 7580.8 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 36.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 37.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.8 מ״ג 195.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 328.9 מ״ג 6577.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.5 קק״ל 2829.3 קק״ל
    פחמימות 18.7 גרם 373.7 גרם
    שומן 6.1 גרם 122.7 גרם
    נתרן 379.0 מ״ג 7580.8 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 36.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 37.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.8 מ״ג 195.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 328.9 מ״ג 6577.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור

רק 10 דקות הכנה ויש לכם תפוח אדמה בתנור. תפוחי אדמה בתנור הם מתכון בסיסי, שכל אחד חייב לדעת להכין. מדובר במתכון טעים, טבעוני וקל להכנה. טימין ורוזמרין מככבים במתכון שלפניכם, בשילוב עם שום כתוש, מלח גס, פלפל שחור – ושמן זית כמובן. הכי פשוט, הכי טעים, פשוט תפוח אדמה אפוי, קריספי ומושלם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תיבול תפוחי האדמה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. חוצים תפוחי אדמה קטנים לחצאים.
  3. מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה - סנו ומניחים בתוכה את תפוחי האדמה.
  4. קוצצים מעט תימין ורוזמרין.
  5. מפזרים מעל תפוחי האדמה את הכל - שום כתוש, תימין, רוזמרין, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור ומעסים את התערובת לתוך כל תפוח אדמה.
  6. מכניסים לתנור ל 40-50 דק’.

    תפוח אדמה בתנור. צילום: שניר גואטה
    תפוח אדמה בתנור. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוח אדמה בתנור ב-10 דקות! מתכון נהדר של עומר מילר ותמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות