תמרה אהרוני ועומר מילר מכינים – תפוח אדמה בתנור

לכל אחד יש את הגרסא שלו לתפוח אדמה בתנור, קבלו את המתכון של תמרה אהרוני ועומר מילר, בשני שלבים פשוטים ומהירים יהיו לכם את תפוחי האדמה המושלמים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

תיבול תפוחי האדמה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. חוצים תפוחי אדמה קטנים לחצאים. מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה - סנו ומניחים בתוכה את תפוחי האדמה.
  2. קוצצים מעט תימין ורוזמרין, מפזרים מעל תפו”א את הכל - שום כתוש, תימין, רוזמרין, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור. מעסים את תפוחי האדמה. מכניסים לתנור ל 40-50 דק’.

    תפוח אדמה בתנור. צילום: שניר גואטה
    תפוח אדמה בתנור. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 135.4 קק״ל 2707.4 קק״ל
פחמימות 18.7 גרם 373.0 גרם
שומן 5.5 גרם 109.0 גרם
נתרן 379.0 מ״ג 7579.7 מ״ג
חלבון 1.8 גרם 36.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 38.0 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 14.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 12.9 מ״ג 258.2 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 8.4 מ״ג
אשלגן 335.9 מ״ג 6718.0 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 6.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody