תפוח עץ אפוי במילוי קרם קוקוס לקינוח מרשים ונטול גלוטן!

אם חיפשתם קינוח מרשים וטעים, מיוחד ולא שגרתי ואפילו ללא קמח - קבלו תפוח עץ אפוי במילוי קרם קוקוס עם צימוקים, פקאנים ומייפל. והוא גם כשר לפסח!
אם חיפשתם קינוח מרשים וטעים, מיוחד ולא שגרתי ואפילו ללא קמח - קבלו תפוח עץ אפוי במילוי קרם קוקוס עם צימוקים, פקאנים ומייפל. והוא גם כשר לפסח!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    580
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 579.5 קק״ל 2317.9 קק״ל
    פחמימות 90.6 גרם 362.3 גרם
    שומן 22.7 גרם 90.8 גרם
    נתרן 23.2 מ״ג 92.8 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 14.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.1 גרם
    שומן רווי 13.3 גרם 53.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 63.5 מ״ג 253.9 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 804.0 מ״ג 3216.1 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    580
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 579.5 קק״ל 2317.9 קק״ל
    פחמימות 90.6 גרם 362.3 גרם
    שומן 22.7 גרם 90.8 גרם
    נתרן 23.2 מ״ג 92.8 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 14.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.1 גרם
    שומן רווי 13.3 גרם 53.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 63.5 מ״ג 253.9 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 804.0 מ״ג 3216.1 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחים

קרם קוקוס


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. מכינים את התפוחים: מוציאים את הליבה של התפוחים בעזרת חותכן מיוחד כך שנוצר חור גדול במרכז.
  3. מעמידים את התפוחים הנקיים בתבנית אפייה.

    תפוח עץ אפוי 2
    ממלאים את תפוחי העץ בתערובת הצימוקים והאגוזים

  4. מערבבים בקערה את הצימוקים, אגוזי הפקאן, הסוכר והקינמון לתערובת אחידה.
  5. ממלאים את התפוחים בתערובת ומפזרים את השאריות מסביב.
  6. יוצקים את המים על השאריות.

    תפוח עץ אפוי 3
    מקציפים את המרכיבים לקרם סמיך

  7. אופים את התפוחים במשך כ-30 דקות עד שהם מתרככים ונצרבים קלות.
  8. מכינים את הקרם: שמים בבלנדר את כל המרכיבים ומקציפים לקרם סמיך.
  9. טועמים, ואם הקרם לא מספיק מתוק, מוסיפים סוכר לפי הטעם.
  10. מגישים את התפוחים עם קרם הקוקוס ושאריות המילוי מהתבנית.

    תפוח עץ אפוי 6
    תפוח עץ אפוי במילוי קרם קוקוס, צימוקים ואגוזים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוח עץ אפוי במילוי קרם קוקוס לקינוח מרשים ונטול גלוטן!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות