אהרוני מחמם אווירה – חמין מקרוני עם שוקי עוף ותפוחי אדמה

ישראל אהרוני מכין את המנה המנחמת המושלמת ליום חורף - חמין מקרוני עם שוקי עוף זהובות שאופים בתנור בחום נמוך. אל תשכחו להוסיף תפוחי אדמה שיוצאים רכים ונימוחים
ישראל אהרוני מכין את המנה המנחמת המושלמת ליום חורף - חמין מקרוני עם שוקי עוף זהובות שאופים בתנור בחום נמוך. אל תשכחו להוסיף תפוחי אדמה שיוצאים רכים ונימוחים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
29 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    835
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 835.1 קק״ל 3340.5 קק״ל
    פחמימות 93.9 גרם 375.6 גרם
    שומן 28.7 גרם 114.8 גרם
    נתרן 1315.7 מ״ג 5262.9 מ״ג
    חלבון 46.7 גרם 186.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.6 גרם
    כולסטרול 104.4 מ״ג 417.6 מ״ג
    סידן 69.8 מ״ג 279.2 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 508.5 מ״ג 2034.0 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    835
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 835.1 קק״ל 3340.5 קק״ל
    פחמימות 93.9 גרם 375.6 גרם
    שומן 28.7 גרם 114.8 גרם
    נתרן 1315.7 מ״ג 5262.9 מ״ג
    חלבון 46.7 גרם 186.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.6 גרם
    כולסטרול 104.4 מ״ג 417.6 מ״ג
    סידן 69.8 מ״ג 279.2 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 508.5 מ״ג 2034.0 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ישראל אהרוני
X

29 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף


אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן פחות 2 דקות. מסננים ושמים בקערה גדולה.
  2. קוצצים דק את השום והפטרוזיליה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  3. מוסיפים לאטריות המבושלות את השום, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, מלח, פלפל שחור, שבבי צ’ילי יבש ושמן זית ומערבבים.
  4. מחממים סיר כבד על אש גבוהה ומשמנים קלות.
  5. צורבים את שוקי העוף מכל צדיהן עד שהן שחומות אבל לא מוכנות - הן יסיימו את הבישול בתנור. מוציאים לצלחת.
  6. קולפים את תפוחי האדמה וחוצים לאורכם. מניחים בסיר כשחציים החתוך כלפי מטה ומטגנים 5 דקות יחד עם הבצל.
  7. משטחים חצי מכמות האטריות על תפוחי האדמה, מעליהן את שוקי העוף ומעל את המחצית השנייה של האטריות.
  8. מוסיפים את המים ומבשלים 5 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל-150 מעלות.
  9. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור החם לשעתיים.
  10. להגשה, הופכים את החמין על צלחת הגשה גדולה.

רוצים את ערכת החמין המושלמת? ערכה במחיר מיוחד שכוללת גם קורס דיגיטלי של עומר מילר וגם רוסטר עם כף הגשה. לחצו כאן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אהרוני מחמם אווירה – חמין מקרוני עם שוקי עוף ותפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (26)

Avatar

    Avatar
    חנצי

    מתכון נהדר ! מה שבעיקר אהבתי זה התיבול של בצל שום מלח פילפל פטרוזילה , ללא פפריקה כורכום וכול השאר היה יוצא כהה מידי ופחות טעים , המצכון הזה יצא מעולה . כול המתכונים שניסיתי של אהרוני יצאו לי מעולים . תודה רבה 🧑‍🍳😋🏆♥️

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה לך חנצי

    Avatar
    חנצי

    תודה רבה , המתכון הזה טעים מאוד . כמובן מאת אהרוני המחונן

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה

    Avatar
    דוגית

    אפשר להוסיף ביצים? ואם כן אז איך?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי דוגית. אפשר להוסיף ביצים לחמין, אם את מכינה כל הלילה, אז בבוקר אפשר, או אפילו מתחילת הבישול.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות