אורז פטנט מכרובית עם בשר
רון יוחננוב במתכון של כרובית קצוצה שנדמית כאורז, עם בשר טחון עסיסי ותבלינים. ארוחת צהריים בריאה ונטולת פחמימה, שמכינים בכמה דקות ומשמחים איתה את כל המשפחה
רון יוחננוב במתכון של כרובית קצוצה שנדמית כאורז, עם בשר טחון עסיסי ותבלינים. ארוחת צהריים בריאה ונטולת פחמימה, שמכינים בכמה דקות ומשמחים איתה את כל המשפחה
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1027.9 קק״ל 2055.7 קק״לפחמימות 40.5 גרם 80.9 גרםשומן 55.8 גרם 111.6 גרםנתרן 837.4 מ״ג 1674.7 מ״גחלבון 81.9 גרם 163.8 גרםסיבים תזונתיים 20.3 גרם 40.7 גרםשומן רווי 16.5 גרם 32.9 גרםכולסטרול 227.5 מ״ג 455.0 מ״גסידן 364.0 מ״ג 727.9 מ״גברזל 15.9 מ״ג 31.7 מ״גאשלגן 3735.5 מ״ג 7470.9 מ״גאבץ 19.0 מ״ג 38.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות1028
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1027.9 קק״ל 2055.7 קק״לפחמימות 40.5 גרם 80.9 גרםשומן 55.8 גרם 111.6 גרםנתרן 837.4 מ״ג 1674.7 מ״גחלבון 81.9 גרם 163.8 גרםסיבים תזונתיים 20.3 גרם 40.7 גרםשומן רווי 16.5 גרם 32.9 גרםכולסטרול 227.5 מ״ג 455.0 מ״גסידן 364.0 מ״ג 727.9 מ״גברזל 15.9 מ״ג 31.7 מ״גאשלגן 3735.5 מ״ג 7470.9 מ״גאבץ 19.0 מ״ג 38.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1028 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זיתאו 4 במידת הצורך
-
500 גרם בשר בקר טחוןאו קוביות בשר רך, כמו סינטה או אנטריקוט
-
1 בצל גדולמקולף וקצוץ לקוביות
-
1 צרור כוסברהטרייה וקצוצה דק
-
1 צרור פטרוזיליהאו שמיר, קצוץ דק
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ דק
-
1 כרובית גדולה
-
1 כפית כמון טחון
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מכניסים את הכרובית למעבד מזון של נינג’ה ומפעילים על תכנית CHOP.
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
- מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים עד שהוא זהוב.
- מוסיפים את כל עשבי התיבול ומערבבים.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כמה דקות עד שהעלים מתרכבים והבשר מתבשל מעט.
- מוסיפים את הכרובית המגורדת והתבלינים ומבשלים יחד כ-10 דקות.
- מפזרים מעל מעט כוסברה טרייה ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים את הכרובית למעבד מזון של נינג’ה ומפעילים על תכנית CHOP.
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
- מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים עד שהוא זהוב.
- מוסיפים את כל עשבי התיבול ומערבבים.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כמה דקות עד שהעלים מתרכבים והבשר מתבשל מעט.
- מוסיפים את הכרובית המגורדת והתבלינים ומבשלים יחד כ-10 דקות.
- מפזרים מעל מעט כוסברה טרייה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן