באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

איך מכינים חומוס בבית בקלות?

להכנת חומוס בבית יצא שם של אתגר מורכב שדורש שנים של נסיון. האמת? ממש קל להכין חומוס בבית, הטעם פשוט ממכר וכמובן הרבה יותר בריא מחומוס מעובד עם חומרים משמרים
להכנת חומוס בבית יצא שם של אתגר מורכב שדורש שנים של נסיון. האמת? ממש קל להכין חומוס בבית, הטעם פשוט ממכר וכמובן הרבה יותר בריא מחומוס מעובד עם חומרים משמרים
  • יעל טל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 16 שעות
  • קלוריות
    1552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1551.6 קק״ל 1551.6 קק״ל
    פחמימות 82.9 גרם 82.9 גרם
    שומן 107.0 גרם 107.0 גרם
    נתרן 7762.9 מ״ג 7762.9 מ״ג
    חלבון 53.5 גרם 53.5 גרם
    סיבים תזונתיים 44.4 גרם 44.4 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 274.7 מ״ג 274.7 מ״ג
    ברזל 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 763.2 מ״ג 763.2 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 16 שעות
  • קלוריות
    1552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1551.6 קק״ל 1551.6 קק״ל
    פחמימות 82.9 גרם 82.9 גרם
    שומן 107.0 גרם 107.0 גרם
    נתרן 7762.9 מ״ג 7762.9 מ״ג
    חלבון 53.5 גרם 53.5 גרם
    סיבים תזונתיים 44.4 גרם 44.4 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 274.7 מ״ג 274.7 מ״ג
    ברזל 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 763.2 מ״ג 763.2 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
רטבים וממרחים
יעל טל
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משרים את גרגרי החומוס לילה שלם בקערה גדולה עם הרבה מים.
  2. מסננים את הגרגרים מהמים ומשרים במים טריים לעוד 3-4 שעות (אפשר גם קצת יותר).
  3. מסננים שוב את הגרגרים מהמים ומעבירים לסיר גדול מלא במים, מוסיפים את השום והמלח, מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה עדינה עד ריכוך מלא. מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים את מי הבישול (אפשר לקצר את תהליך בישול החומוס בשימוש בבישול בסיר לחץ במכשיר נינג’ה פודי).
  4. מעבירים את גרגרי החומוס ומי הבישול (כדאי להציץ שוב בטיפים שלמעלה כדי לדעת כמה מים להוסיף) למעבד המזון Precision Processor  בוחרים בתכנית PUREE וטוחנים 2-5 דקות למרקם חלק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים חומוס בבית בקלות?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות