איך מכינים שקשוקה? מתכון מנצח

חייבים מתכון מנצח לשקשוקה? עכשיו יש לכם! קבלו מתכון קל וטעים להכנת שקשוקה קלאסית ועשירה. בא לכם להפוך אותה לחריפה? לגמרי יכולים
חייבים מתכון מנצח לשקשוקה? עכשיו יש לכם! קבלו מתכון קל וטעים להכנת שקשוקה קלאסית ועשירה. בא לכם להפוך אותה לחריפה? לגמרי יכולים
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
329 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    268
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 267.9 קק״ל 1071.5 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 57.4 גרם
    שומן 17.6 גרם 70.4 גרם
    נתרן 453.5 מ״ג 1814.0 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 56.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 369.3 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 70.5 מ״ג 281.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 698.3 מ״ג 2793.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    268
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 267.9 קק״ל 1071.5 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 57.4 גרם
    שומן 17.6 גרם 70.4 גרם
    נתרן 453.5 מ״ג 1814.0 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 56.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 369.3 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 70.5 מ״ג 281.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 698.3 מ״ג 2793.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור

אין כמו ארוחת ערב מושקעת ומפנקת או ארוחה קלאסית ישראלית לשבת בבוקר. שקשוקה עם עגבניות טריות, שום ופטרוזיליה. אם הילדים שלכם אניני טעם או שבא לכם להקפיץ קצת את הביס – מוסיפים לשקשוקה קצפת פלפל ירוק חריף ומקבלים שקשוקה פיקנטית מעולה. מומלץ להגיש עם חלה טרייה, טחינה וזיתים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות בוקר
נעמה פלד
X

329 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שקשוקה

לעיטור


אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר גדול מים.
  2. חורצים X בתחתית העגבניות וחולטים 3 דקות במים הרותחים כדי שיהיה ניתן לקלפן בקלות.
  3. קוצצים גס את העגבניות הקלופות.
  4. מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית.
  5. פורסים את הפלפל החריף לטבעות ומוסיפים למחבת. מערבבים כ-2 דקות עד שמזהיב ויש ריח פלפל באוויר.
  6. פורסים את שיני השום ומוסיפים למחבת יחד הפפריקה והסוכר. מערבבים היטב.
  7. מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות, מים ורסק עגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בערך 10-15 דקות. מערבבים מדי פעם ומתבלים במלח ופלפל.
  8. מוסיפים בעדינות את הביצים אחת אחרי השניה. הכי טוב לא סתם לזרוק את הביצים פנימה, אלא ליצור גומה קטנה ולתוכה לשפוך את הביצה.
  9. מתבלים את פני הביצים במעט מלח.
  10. השקשוקה שלכם מוכנה לזלילה ברגע שחלבון הביצה מתקרש והחלמון מתקשה על פי טעמכם (יותר נוזלי או פחות נוזלי). מעטרים בפטרוזיליה ומגישים חם.

רוצים לרכוש מתנה מיוחדת לעובדים לחג? מארז “שוגר מאמא” - רב המכר החדש של קרין גורן עם המתכונים האהובים מהאוסף הפרטי שלה! לפרטים נוספים לחצו כאן!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים שקשוקה? מתכון מנצח

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל michi

    שקשוקה נפלאה!!

    Avatar
    Shuky Meir

    יצא ממש טעים, תודה על המתכון.

    Avatar
    jenny salomon

    יאאמי?

תגובות (41)

Avatar

    Avatar
    שי-לי אסלן

    היי רציתי לשאול אם אין לי שום אז אני יכולה לשים אבקת שום קצוץ? ואם כן אז כמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כפית וחצי תספיק

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

      Avatar
      הדר בנימין

      מתכון מעולה, רק הקטע של הליצור גומות לא עבד לי, וברגע שלא עשיתי את זה בכלל, הביצים יצאו שלמות ויפות.

      Avatar
      מערכת Foody

      העיקר שיצא טעים, תודה רבה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות