סנו רקע

אינבולטינו של עוף ממולא, רוטב עגבניות טריות וקוסקוס

אינבולטינו של גלילי חזה עוף ממולאים בעוף טחון מתובל, מוגשים עם רוטב עגבניות שרי משגע עם אנשובי, אורגנו וצלפים ומנת קוסקוס להשלמת ארוחה נהדרת
אינבולטינו של גלילי חזה עוף ממולאים בעוף טחון מתובל, מוגשים עם רוטב עגבניות שרי משגע עם אנשובי, אורגנו וצלפים ומנת קוסקוס להשלמת ארוחה נהדרת
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    1172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1171.7 קק״ל 4686.7 קק״ל
    פחמימות 77.9 גרם 311.6 גרם
    שומן 43.5 גרם 174.0 גרם
    נתרן 1432.2 מ״ג 5728.7 מ״ג
    חלבון 113.8 גרם 455.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 138.4 מ״ג 553.4 מ״ג
    סידן 94.6 מ״ג 378.5 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 816.4 מ״ג 3265.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    1172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1171.7 קק״ל 4686.7 קק״ל
    פחמימות 77.9 גרם 311.6 גרם
    שומן 43.5 גרם 174.0 גרם
    נתרן 1432.2 מ״ג 5728.7 מ״ג
    חלבון 113.8 גרם 455.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 138.4 מ״ג 553.4 מ״ג
    סידן 94.6 מ״ג 378.5 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 816.4 מ״ג 3265.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מאיר דנון
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

קוסקוס


אופן הכנה

  1. מכינים את מלית העוף: בקערה מניחים את הבשר הטחון, פירורי הלחם, הביצה, הפטרוזיליה ושמן הזית ומערבבים היטב. מתבלים במלח ובפלפל.
  2. חותכים כל חזה עוף לשתי פרוסות עבות ומשטחים אותן באמצעות פטיש שניצלים בין שני ניירות סנו סושי - נייר אפייה טבעי.
  3. מניחים מעט מהמלית בכל אסקלופ (פרוסת חזה עוף) ומגלגלים לגלילה, מייצבים עם קיסם או חוט קשירה.
  4. מכינים רוטב: בסיר רחב מחממים שמן זית, ומטגנים את השום, הצ׳ילי והאנשובי. מוסיפים את העגבניות ואת החומץ המלח וסוכר.
  5. קוצצים את הרוזמרין ומוסיפים, קושרים את ענפי הפטרוזיליה והבזיליקום ומוסיפים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לקבלת רוטב אחיד.
  6. במקביל, במחבת נפרדת, משחימים את הגלילות בשמן זית 2 דק’ מכל צד ומעבירים לרוטב.
  7. מוסיפים צלפים וזיתים ומבשלים יחד כ-15 דקות. במידת הצורך מוסיפים מעט מים.
  8. מכינים את הקוסקוס: בקערה מניחים את הקוסקוס, מערבבים עם שמן זית ומתבלים במלח. מוסיפים שמן זית מתובל בבזיליקום ועלי בזיליקום טריים לקוסקוס ירוק. מוסיפים מים רותחים ומכסים. מחכים מספר דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
  9. בצלחת הגשה מרכזית מניחים את הגלילות ורוטב העגבניותֿ ומגישים לצד קוסקוס.

    אינבולטינו של עוף ממולא וקוסקוס (צילום: שניר גאווטה)
    אינבולטינו של עוף ממולא וקוסקוס (צילום: שניר גאווטה)


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אינבולטינו של עוף ממולא, רוטב עגבניות טריות וקוסקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יונתן

    יקירי, נראה מתכון מדהים אבל לא כשר. עוף ודג לא הולכים יחד היות ובהלכה היהודית שילוב כזה מקובל כמסוכן לבריאות

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה על תשומת הלב! מהידוע לנו אין בעיה עם עוף ודג יחד, אלא עניין של מנהגים שונים 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות