אמריקאי ומושחת: קאפקייקס רד וולווט עם קרם וניל מושלם
המאפים המתוקים האלה הם הצגה לעיניים שכמעט ולא תרצו לנגוס בהם! מתכון להכנת קאפקייקס רד וולווט (קטיפה אדומה) אווריריים עם קרם וניל
המאפים המתוקים האלה הם הצגה לעיניים שכמעט ולא תרצו לנגוס בהם! מתכון להכנת קאפקייקס רד וולווט (קטיפה אדומה) אווריריים עם קרם וניל
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 577.1 קק״ל 9234.0 קק״לפחמימות 43.4 גרם 694.5 גרםשומן 39.8 גרם 637.2 גרםנתרן 76.9 מ״ג 1230.2 מ״גחלבון 7.2 גרם 114.4 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 19.3 גרםשומן רווי 16.5 גרם 263.3 גרםכולסטרול 99.8 מ״ג 1596.5 מ״גסידן 53.4 מ״ג 854.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 97.8 מ״ג 1564.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות577
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 577.1 קק״ל 9234.0 קק״לפחמימות 43.4 גרם 694.5 גרםשומן 39.8 גרם 637.2 גרםנתרן 76.9 מ״ג 1230.2 מ״גחלבון 7.2 גרם 114.4 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 19.3 גרםשומן רווי 16.5 גרם 263.3 גרםכולסטרול 99.8 מ״ג 1596.5 מ״גסידן 53.4 מ״ג 854.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 97.8 מ״ג 1564.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 10.2 מ״גסגור
רד וולווט, או קטיפה אדומה בעברית, זה קינוח אמריקאי מפורסם – עוגה נימוחה ואוורירית בצבע אדום שנהוג להכין לאירועים מיוחדים. תומר אומנסקי מכים את הגרסה שלו בקאפקייקס אישיים ומעטר בתלוליות קרם וניל מושלמות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 577 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילת קאפקייקס
-
5 ביצים M
-
350 גרם סוכר לבן
-
220 מ"ל שמן קנולה
-
250 גרם שמנת חמוצה 27%
-
80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
25 גרם אבקת קקאו
-
280 גרם קמח לבן
-
100 גרם שוקולד חלב
-
50 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
10 גרם אבקת אפייה
-
2 כפיות צבע מאכל אדוםאו לפי רמת הצבע הרצויה
קרם
-
500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
250 גרם גבינת מסקרפונהאו גבינת שמנת 25%-30% שומן
-
80 גרם אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
-
20 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניללא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות במצב טורבו.
- מכינים את בלילת הקאפקייקס: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את הביצים והסוכר כ-3 דקות. מוסיפים את השמן והשמנת החמוצה ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח, פודינג הווניל, אבקת האפייה, הקקאו וצבע המאכל האדום ומערבבים היטב.
- ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה במיקרוגל ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את התערובת לבלילה ומערבבים היטב.
- מעבירים את הבלילה לעטרות נייר ואופים 25-30 דקות עד שהקאפקייקס משחימים וקפיצים למגע. מצננים לגמרי.
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון במהירות נמוכה את השמנת המתוקה וגבינת השמנת / המסקרפונה. מוסיפים את אבקת הסוכר והווניל ומקציפים במהירות גבוהה לקרם יציב (במידה ורוצים לקבל קרם יותר יציב מוסיפים באמצע ההקצפה את פודינג הווניל). מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר משונן.
- מקשטים את הקאפקייקס בתלוליות הקרם ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות במצב טורבו.
- מכינים את בלילת הקאפקייקס: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את הביצים והסוכר כ-3 דקות. מוסיפים את השמן והשמנת החמוצה ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח, פודינג הווניל, אבקת האפייה, הקקאו וצבע המאכל האדום ומערבבים היטב.
- ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה במיקרוגל ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את התערובת לבלילה ומערבבים היטב.
- מעבירים את הבלילה לעטרות נייר ואופים 25-30 דקות עד שהקאפקייקס משחימים וקפיצים למגע. מצננים לגמרי.
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון במהירות נמוכה את השמנת המתוקה וגבינת השמנת / המסקרפונה. מוסיפים את אבקת הסוכר והווניל ומקציפים במהירות גבוהה לקרם יציב (במידה ורוצים לקבל קרם יותר יציב מוסיפים באמצע ההקצפה את פודינג הווניל). מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר משונן.
- מקשטים את הקאפקייקס בתלוליות הקרם ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
אפשר להחליף את ה250 גרם שמנת חמוצה ברויון? אם כן באיזה כמות? איך זה ישפיע על הטעם?
הי הילה. אפשר להמיר את השמנת בריוויון, באותה כמות. מבחינת טעם זה לא ישפיע במיוחד, אבל זה כן ישפיע על המרקם טיפה.
מתכון מושלם!!! מכינה אותו בקבוע כבר שנה ומשהו. הוא הכי טעים יום אחרי אז ממליצה להכין מראש:)