באונטי ביתי: חטיף קוקוס ושוקולד תוצרת בית
מי לא אוהב חטיף באונטי? אז קבלו את הגרסה הביתית והקלה להכנה של החטיף המוכר והאהוב. באונטי שמכינים מחלב קוקוס וקוקוס טחון בציפוי שוקולד מריר
מי לא אוהב חטיף באונטי? אז קבלו את הגרסה הביתית והקלה להכנה של החטיף המוכר והאהוב. באונטי שמכינים מחלב קוקוס וקוקוס טחון בציפוי שוקולד מריר
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 478.3 קק״ל 3347.9 קק״לפחמימות 27.5 גרם 192.3 גרםשומן 38.8 גרם 271.4 גרםנתרן 19.7 מ״ג 137.8 מ״גחלבון 5.1 גרם 35.4 גרםסיבים תזונתיים 8.1 גרם 56.5 גרםשומן רווי 32.4 גרם 226.9 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 5.0 מ״גסידן 37.1 מ״ג 259.5 מ״גברזל 3.9 מ״ג 27.6 מ״גאשלגן 463.9 מ״ג 3247.3 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 12.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות478
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 478.3 קק״ל 3347.9 קק״לפחמימות 27.5 גרם 192.3 גרםשומן 38.8 גרם 271.4 גרםנתרן 19.7 מ״ג 137.8 מ״גחלבון 5.1 גרם 35.4 גרםסיבים תזונתיים 8.1 גרם 56.5 גרםשומן רווי 32.4 גרם 226.9 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 5.0 מ״גסידן 37.1 מ״ג 259.5 מ״גברזל 3.9 מ״ג 27.6 מ״גאשלגן 463.9 מ״ג 3247.3 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 12.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 478 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
חטיפים
-
250 מ"ל חלב קוקוסמזרח מערבאו 1 כוס + 1 כף
-
קורט מלח דק
-
2 1/2 כוסות קוקוס טחוןמזרח מערב
ציפוי
-
250 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות שמן קוקוסמזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את החטיפים: שמים בקערה גדולה את חלב הקוקוס המרוכז, המלח והקוקוס הטחון ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת יחסית רטובה, ללא גושים.
- מעצבים חטיפים (אפשר בתבנית סיליקון עם צורות) ומעבירים למקפיא למשך 3 שעות או עד שהבאונטי מתייצבים לחלוטין.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים או על בן מארי, מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים היטב עד שמתקבל ציפוי חלק.
- בעזרת שיפוד או קיסם טובלים את החטיפים המוקפאים בשוקולד עד לכיסוי מלא מכל הצדדים ומעבירים אל קרש מרופד בנייר אפייה.
- מעבירים לקירור של 30 דקות או עד שהשוקולד מתייצב.
- מזלפים כקישוט את שאריות השוקולד על החטיפים המוכנים.
- שומרים בכלי אטום במקרר.
אופן הכנה
- מכינים את החטיפים: שמים בקערה גדולה את חלב הקוקוס המרוכז, המלח והקוקוס הטחון ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת יחסית רטובה, ללא גושים.
- מעצבים חטיפים (אפשר בתבנית סיליקון עם צורות) ומעבירים למקפיא למשך 3 שעות או עד שהבאונטי מתייצבים לחלוטין.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים או על בן מארי, מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים היטב עד שמתקבל ציפוי חלק.
- בעזרת שיפוד או קיסם טובלים את החטיפים המוקפאים בשוקולד עד לכיסוי מלא מכל הצדדים ומעבירים אל קרש מרופד בנייר אפייה.
- מעבירים לקירור של 30 דקות או עד שהשוקולד מתייצב.
- מזלפים כקישוט את שאריות השוקולד על החטיפים המוכנים.
- שומרים בכלי אטום במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
תודה על המתכון נראה טוב
תודה לך 🙂
אפשר להחליף את השמן קוקוס למשהו אחר?
היי שירה, ניתן להמיר לשמנת.