חלום צרפתי: בוסטוק קינדר לבן ולוז מענג ומפתיע
אין יותר מושחת ונהדר מזה - בוסטוק (מאפה צרפתי מבצק בריוש) עם קרם קינדר לבן, שקדים ואגוזי לוז. אם אתם מחפשים קינוח מרשים, מקורי וטעים בטירוף זה בדיוק בשבילכם
אין יותר מושחת ונהדר מזה - בוסטוק (מאפה צרפתי מבצק בריוש) עם קרם קינדר לבן, שקדים ואגוזי לוז. אם אתם מחפשים קינוח מרשים, מקורי וטעים בטירוף זה בדיוק בשבילכם
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.7 קק״ל 1300.4 קק״לפחמימות 42.0 גרם 251.7 גרםשומן 5.3 גרם 32.0 גרםנתרן 33.4 מ״ג 200.4 מ״גחלבון 1.6 גרם 9.4 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרםשומן רווי 2.9 גרם 17.4 גרםכולסטרול 60.0 מ״ג 359.9 מ״גסידן 12.5 מ״ג 74.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 16.7 מ״ג 100.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות217
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.7 קק״ל 1300.4 קק״לפחמימות 42.0 גרם 251.7 גרםשומן 5.3 גרם 32.0 גרםנתרן 33.4 מ״ג 200.4 מ״גחלבון 1.6 גרם 9.4 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרםשומן רווי 2.9 גרם 17.4 גרםכולסטרול 60.0 מ״ג 359.9 מ״גסידן 12.5 מ״ג 74.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 16.7 מ״ג 100.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 217 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בוסטוק
-
1 כף ממרח בטעם קינדר לבן
-
1 ביצה L
-
30 גרם חמאה
-
100 גרם אבקת שקדים
-
1 מנה בריושפרוס ל- 6 פרוסות
הגשה
-
1 חופן אגוזי לוזקצוצים
אופן הכנה
- מכינים בריוש לפי המתכון המושלם של בריוש בקופסת שימורים
- מכינים את הקרם: בקערה טורפים את החמאה עם אבקת השקדים וביצה. כשמתקבל קרם חלק מוסיפים כף קרם קינדר לבן. מעבירים לשק זילוף או לסנו סושי - שקיות זיפר L.
- מכינים סירופ סוכר- מרתיחים יחד 500 גרם מים ו-250 גרם סוכר. אפשר לתבל במקל או מעט תמצית וניל לטעם.
- מורחים את סירופ הסוכר על כל פרוסת בריוש.
- מזלפים בעיגול את קרם השקדים והקינדר על פרוסות הבריוש תוך השארת שוליים נקיים מקרם.
- טובלים בשבבי אגוזי לוז עם הקליפה לפני האפייה.
- מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי, מעבירים את המאפים לתבנית ואופים בתנור 10-15 דקות בחום של 170-180 מעלות עד להתייצבות הקרם.
אופן הכנה
- מכינים בריוש לפי המתכון המושלם של בריוש בקופסת שימורים
- מכינים את הקרם: בקערה טורפים את החמאה עם אבקת השקדים וביצה. כשמתקבל קרם חלק מוסיפים כף קרם קינדר לבן. מעבירים לשק זילוף או לסנו סושי - שקיות זיפר L.
- מכינים סירופ סוכר- מרתיחים יחד 500 גרם מים ו-250 גרם סוכר. אפשר לתבל במקל או מעט תמצית וניל לטעם.
- מורחים את סירופ הסוכר על כל פרוסת בריוש.
- מזלפים בעיגול את קרם השקדים והקינדר על פרוסות הבריוש תוך השארת שוליים נקיים מקרם.
- טובלים בשבבי אגוזי לוז עם הקליפה לפני האפייה.
- מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי, מעבירים את המאפים לתבנית ואופים בתנור 10-15 דקות בחום של 170-180 מעלות עד להתייצבות הקרם.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היכן יושב בית הספר לבישול? מאוד התרשמתי מהמקצועיות והתפאורה
היי, בית הספר דנון נמצא בנמל תל אביב, הכי טוב להתקשר לשם: 03-7571555 הם הכי חמודים בעולם!
נהנתי מאוד מהתוכנית אתה מורה מעולה!!!
תודה רבה! כיף לשמוע.