סנו רקע

חלום צרפתי: בוסטוק קינדר לבן ולוז מענג ומפתיע

אין יותר מושחת ונהדר מזה - בוסטוק (מאפה צרפתי מבצק בריוש) עם קרם קינדר לבן, שקדים ואגוזי לוז. אם אתם מחפשים קינוח מרשים, מקורי וטעים בטירוף זה בדיוק בשבילכם
אין יותר מושחת ונהדר מזה - בוסטוק (מאפה צרפתי מבצק בריוש) עם קרם קינדר לבן, שקדים ואגוזי לוז. אם אתם מחפשים קינוח מרשים, מקורי וטעים בטירוף זה בדיוק בשבילכם
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.7 קק״ל 1300.4 קק״ל
    פחמימות 42.0 גרם 251.7 גרם
    שומן 5.3 גרם 32.0 גרם
    נתרן 33.4 מ״ג 200.4 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 9.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 17.4 גרם
    כולסטרול 60.0 מ״ג 359.9 מ״ג
    סידן 12.5 מ״ג 74.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 16.7 מ״ג 100.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.7 קק״ל 1300.4 קק״ל
    פחמימות 42.0 גרם 251.7 גרם
    שומן 5.3 גרם 32.0 גרם
    נתרן 33.4 מ״ג 200.4 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 9.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 17.4 גרם
    כולסטרול 60.0 מ״ג 359.9 מ״ג
    סידן 12.5 מ״ג 74.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 16.7 מ״ג 100.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
מאיר דנון
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ סוכר

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים בריוש לפי המתכון המושלם של בריוש בקופסת שימורים
  2. מכינים את הקרם: בקערה טורפים את החמאה עם אבקת השקדים וביצה. כשמתקבל קרם חלק מוסיפים כף קרם קינדר לבן. מעבירים לשק זילוף או לסנו סושי - שקיות זיפר L.
  3. מכינים סירופ סוכר- מרתיחים יחד 500 גרם מים ו-250 גרם סוכר. אפשר לתבל במקל או מעט תמצית וניל לטעם.
  4. מורחים את סירופ הסוכר על כל פרוסת בריוש.
  5. מזלפים בעיגול את קרם השקדים והקינדר על פרוסות הבריוש תוך השארת שוליים נקיים מקרם.
  6. טובלים בשבבי אגוזי לוז עם הקליפה לפני האפייה.
  7. מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי, מעבירים את המאפים לתבנית ואופים בתנור 10-15 דקות בחום של 170-180 מעלות עד להתייצבות הקרם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלום צרפתי: בוסטוק קינדר לבן ולוז מענג ומפתיע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שיראל

    היכן יושב בית הספר לבישול? מאוד התרשמתי מהמקצועיות והתפאורה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, בית הספר דנון נמצא בנמל תל אביב, הכי טוב להתקשר לשם: 03-7571555 הם הכי חמודים בעולם!

    Avatar
    אלעד

    נהנתי מאוד מהתוכנית אתה מורה מעולה!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה! כיף לשמוע.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות