במילה אחת קראקליק! בכמה מילים קראק פאי עם קליק

קראק פאי כמו שמה היא עוגה ממכרת שאי אפשר להפסיק לאכול ועם שידרוג של קליק ביסקוויט וקליק כדורים אתם צפויים להתמכרות קשה וכל כך טעימה
קראק פאי כמו שמה היא עוגה ממכרת שאי אפשר להפסיק לאכול ועם שידרוג של קליק ביסקוויט וקליק כדורים אתם צפויים להתמכרות קשה וכל כך טעימה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7680
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7680.3 קק״ל 7680.3 קק״ל
    פחמימות 704.3 גרם 704.3 גרם
    שומן 544.2 גרם 544.2 גרם
    נתרן 2128.6 מ״ג 2128.6 מ״ג
    חלבון 67.9 גרם 67.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 316.6 גרם 316.6 גרם
    כולסטרול 2731.5 מ״ג 2731.5 מ״ג
    סידן 719.2 מ״ג 719.2 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 1313.9 מ״ג 1313.9 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7680
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7680.3 קק״ל 7680.3 קק״ל
    פחמימות 704.3 גרם 704.3 גרם
    שומן 544.2 גרם 544.2 גרם
    נתרן 2128.6 מ״ג 2128.6 מ״ג
    חלבון 67.9 גרם 67.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 316.6 גרם 316.6 גרם
    כולסטרול 2731.5 מ״ג 2731.5 מ״ג
    סידן 719.2 מ״ג 719.2 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 1313.9 מ״ג 1313.9 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

הגשה


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים סוכר, חמאה ומלח. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב.
  2. מוסיפים קליק ביסקוויט, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את הבצק אל תבנית עם נייר אפייה ומשטחים בעזרת האצבעות. אופים בתנור על 170 מעלות. אופים כ-15 דקות. מפוררים את העוגייה לפרורים קטנים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים היטב. משמנים תבנית פאי מתפרקת ומניחים תוך כדי לחיצה את תערובת הבצק אל התבנית. מניחים במקפיא לפחות כשעה לפני המשך האפייה.
  4. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  5. בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית. יוצקים את המלית לתוך התבנית עם הבצק המהודק. ואופים בתנור שחומם מראש למשך שעה וחצי.
  6. מקציפים שמנת מתוקה לקצפת (ללא סוכר) ומערבבים עם הקליק השבור מעט. מורחים על העוגה האפויה (לאחר שהתקררה).
    מורחים על העוגה האפויה את הקצפת. צילום: אפיק גבאי
    מורחים על העוגה האפויה את הקצפת. צילום: אפיק גבאי
    קראק פאי עם קליק. צילום: אפיק גבאי
    קראק פאי עם קליק. צילום: אפיק גבאי

    קראק פאי עם קליק. צילום: אפיק גבאי
    קראק פאי עם קליק. צילום: אפיק גבאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במילה אחת קראקליק! בכמה מילים קראק פאי עם קליק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רותם שיף

    הכנתי בלי הקצפת והגשתי עם קצפת וקליק בצד כתוספת יצא ממש חמוד ויפה מבחינת הגשה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות