במילה אחת קראקליק! בכמה מילים קראק פאי עם קליק
קראק פאי כמו שמה היא עוגה ממכרת שאי אפשר להפסיק לאכול ועם שידרוג של קליק ביסקוויט וקליק כדורים אתם צפויים להתמכרות קשה וכל כך טעימה
קראק פאי כמו שמה היא עוגה ממכרת שאי אפשר להפסיק לאכול ועם שידרוג של קליק ביסקוויט וקליק כדורים אתם צפויים להתמכרות קשה וכל כך טעימה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7680.3 קק״ל 7680.3 קק״לפחמימות 704.3 גרם 704.3 גרםשומן 544.2 גרם 544.2 גרםנתרן 2128.6 מ״ג 2128.6 מ״גחלבון 67.9 גרם 67.9 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 2.8 גרםשומן רווי 316.6 גרם 316.6 גרםכולסטרול 2731.5 מ״ג 2731.5 מ״גסידן 719.2 מ״ג 719.2 מ״גברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״גאשלגן 1313.9 מ״ג 1313.9 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 45 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות7680
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7680.3 קק״ל 7680.3 קק״לפחמימות 704.3 גרם 704.3 גרםשומן 544.2 גרם 544.2 גרםנתרן 2128.6 מ״ג 2128.6 מ״גחלבון 67.9 גרם 67.9 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 2.8 גרםשומן רווי 316.6 גרם 316.6 גרםכולסטרול 2731.5 מ״ג 2731.5 מ״גסידן 719.2 מ״ג 719.2 מ״גברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״גאשלגן 1313.9 מ״ג 1313.9 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 7680 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
75 גרם חמאה רכה
-
60 גרם סוכר חום
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 ביצה L
-
1 שקית קליק ביסקוויטשבור
-
70 גרם קמח לבן
-
1/4 כפית אבקת אפייה
-
50 גרם חמאהמומסת
מלית
-
230 גרם סוכר לבן
-
200 גרם סוכר חום
-
1/4 כפית מלח דק
-
220 גרם חמאהמומסת
-
8 חלמונים L
-
190 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כפית תמצית וניל
הגשה
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 חבילות קליק שחור לבןשבור מעט
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מערבבים סוכר, חמאה ומלח. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב.
- מוסיפים קליק ביסקוויט, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
- מעבירים את הבצק אל תבנית עם נייר אפייה ומשטחים בעזרת האצבעות. אופים בתנור על 170 מעלות. אופים כ-15 דקות. מפוררים את העוגייה לפרורים קטנים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים היטב. משמנים תבנית פאי מתפרקת ומניחים תוך כדי לחיצה את תערובת הבצק אל התבנית. מניחים במקפיא לפחות כשעה לפני המשך האפייה.
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית. יוצקים את המלית לתוך התבנית עם הבצק המהודק. ואופים בתנור שחומם מראש למשך שעה וחצי.
- מקציפים שמנת מתוקה לקצפת (ללא סוכר) ומערבבים עם הקליק השבור מעט. מורחים על העוגה האפויה (לאחר שהתקררה).
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מערבבים סוכר, חמאה ומלח. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב.
- מוסיפים קליק ביסקוויט, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
- מעבירים את הבצק אל תבנית עם נייר אפייה ומשטחים בעזרת האצבעות. אופים בתנור על 170 מעלות. אופים כ-15 דקות. מפוררים את העוגייה לפרורים קטנים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים היטב. משמנים תבנית פאי מתפרקת ומניחים תוך כדי לחיצה את תערובת הבצק אל התבנית. מניחים במקפיא לפחות כשעה לפני המשך האפייה.
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית. יוצקים את המלית לתוך התבנית עם הבצק המהודק. ואופים בתנור שחומם מראש למשך שעה וחצי.
- מקציפים שמנת מתוקה לקצפת (ללא סוכר) ומערבבים עם הקליק השבור מעט. מורחים על העוגה האפויה (לאחר שהתקררה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הכנתי בלי הקצפת והגשתי עם קצפת וקליק בצד כתוספת יצא ממש חמוד ויפה מבחינת הגשה
אהבתי!!! ?