גיוזה של סינים: כיסוני פוט סטיקרס במילוי פרגית מתובלת

לסינים יש גרסה משלהם לכיסוני גיוזה טעימים - פוט סטיקרס! קבלו מתכון לפוט סטיקרס במילוי פרגיות שמגישים עם רטבים מעולים
לסינים יש גרסה משלהם לכיסוני גיוזה טעימים - פוט סטיקרס! קבלו מתכון לפוט סטיקרס במילוי פרגיות שמגישים עם רטבים מעולים
  • אופיר חגי
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    89
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 89.2 קק״ל 2141.6 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 233.9 גרם
    שומן 3.6 גרם 87.1 גרם
    נתרן 152.6 מ״ג 3662.8 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 107.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 10.2 מ״ג 245.0 מ״ג
    סידן 5.2 מ״ג 124.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 65.8 מ״ג 1578.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    89
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 89.2 קק״ל 2141.6 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 233.9 גרם
    שומן 3.6 גרם 87.1 גרם
    נתרן 152.6 מ״ג 3662.8 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 107.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 10.2 מ״ג 245.0 מ״ג
    סידן 5.2 מ״ג 124.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 65.8 מ״ג 1578.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור

כיסונים יש בכל מדינה, בכל צורה ובכל טעם, ממנטי בוכרי ועד גיוזה יפנית, אבל כיסוני פוט סטיקרס כאלה מדליקים וטעימים עוד לא טעמתם ובטח שעוד לא הכנתם! זו בדיוק ההזדמנות לעשות זאת – קבלו מתכון קל וטעים בטירוף של פוט סטיקרס – כיסוני בצק קטנים ממולאים בפרגית טחונה מתובלת, שמטגנים, מאדים וטובלים ברטבים מעולים!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
אופיר חגי
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

טיגון ואידוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: ממיסים בקערה את המלח במים הרותחים ומוסיפים את הקמח. מעבדים כ-10 דקות (במיקסר או בלישה ידנית) לבצק. אם הבצק “יבש” מידי מוסיפים עוד מעט מים, כף בכל פעם, וממשיכים לעבד.
  2. מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מכדררים ומחלקים לשניים. מכל חצי כדור יוצרים נקניק באורך 4 ס”מ, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור של חצי שעה.
  3. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את הפרגית, השום, הג’ינג’ר, רוטב הסויה, שמן השומשום וטבעות הבצל.
  4. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעובי דק וקורצים בעזרת כוס או רינג עיגולים בקוטר 8 ס”מ.
  5. מניחים קערה עם מעט מים פושרים לצד עיגולי הבצק. מניחים כף מתערובת המילוי במרכז כל עיגול, מרטיבים בעזרת האצבע את שולי הבצק וסוגרים לצורת חצי ירח. צובטים את הקצוות בעזרת האצבעות ויוצרים קיפולים דקים במרחק של 1 ס”מ זה מזה (זה רק ליופי, אפשר גם רק לסגור היטב ולהסתפק בזה).

    גיוזה2
    מקפלים את כיסוני הפוט סטיקרס. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  6. מחממים 2 כפות שמן במחבת הכי גדולה עם מכסה (אם אין, אפשר גם סוטאז’ או סיר רחב). מכניסים את הפוט-סטיקרס במרחק סנטימטר זה מזה ומטגנים כ-3 דקות עד שצידן התחתון צהוב.

    גיוזה3
    מטגנים את תחתית הפוט סטיקרט במחבת. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  7. מוסיפים שליש כוס מים ומכסים מיד במכסה. ממתינים 3-5 דקות עד שהמים מתאדים לגמרי, מסירים את המכסה ומוציאים בזהירות את הכיסונים.

    גיוזה4
    מאדים את הפוט סטיקרס במים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  8. מוסיפים עוד שתי כפות שמן למחבת וחוזרים על סעיפים 6 ו-7 באופן ההכנה עם יתר הכיסונים.
  9. מעבירים לקעריות טבילה את הרטבים - טריאקי, צ’ילי מתוק ופונזו ומגישים את מגש הפוט סטיקרס לשולחן!
גיוזה
גיוזה סינית - פוט סטיקרס נהדרים וטעימים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גיוזה של סינים: כיסוני פוט סטיקרס במילוי פרגית מתובלת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות