הארוחה הכי אהובה שיש במהירות: המבורגר ותפוחי אדמה אפויים
ארוחת ילדים בבית! קציצות המבורגר ותפוחי אדמה אפויים מתובלים בצד, זה מתכון מנצח לכל ילד וכל מבוגר, כי מי לא אוהב המבורגר?
ארוחת ילדים בבית! קציצות המבורגר ותפוחי אדמה אפויים מתובלים בצד, זה מתכון מנצח לכל ילד וכל מבוגר, כי מי לא אוהב המבורגר?
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 698.4 קק״ל 2793.8 קק״לפחמימות 36.9 גרם 147.7 גרםשומן 33.7 גרם 134.7 גרםנתרן 710.1 מ״ג 2840.3 מ״גחלבון 54.1 גרם 216.6 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרםשומן רווי 11.5 גרם 46.0 גרםכולסטרול 182.0 מ״ג 728.0 מ״גסידן 39.5 מ״ג 158.0 מ״גברזל 5.6 מ״ג 22.2 מ״גאשלגן 594.6 מ״ג 2378.2 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 51.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות698
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 698.4 קק״ל 2793.8 קק״לפחמימות 36.9 גרם 147.7 גרםשומן 33.7 גרם 134.7 גרםנתרן 710.1 מ״ג 2840.3 מ״גחלבון 54.1 גרם 216.6 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרםשומן רווי 11.5 גרם 46.0 גרםכולסטרול 182.0 מ״ג 728.0 מ״גסידן 39.5 מ״ג 158.0 מ״גברזל 5.6 מ״ג 22.2 מ״גאשלגן 594.6 מ״ג 2378.2 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 51.6 מ״גסגור
המבורגר משלב את הטוב מכל העולמות, בשר, לחמניה וירקות ואיזה רטבים שאוהבים והוא עוד דבר שאפשר להכין בבית ולא חייבים לרכוש בחוץ או לשבת במסעדה בשבילו! אפשר להכין המבורגר במטבח הביתי ואפילו במהירות ולהשיג תוצאה מעולה. קראו את המתכון וגלו כיצד.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 698 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
המבורגר
-
800 גרם בשר בקר טחון
-
1/2 בצל בינונימגורד
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
תפוחי אדמה
-
4 תפוחי אדמה בינונייםחתוכים לקוביות
-
1/4 כפית אבקת צ’ילי
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פפריקה מתוקה
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם הבצל המגורד דק (חשוב לסחוט את הבצל מנוזלים), מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצרים קציצות המבורגר אחידות ומניחים על הנינג׳ה גריל למשך 9 דקות.
- בלחמניה מניחים חסה, רטבים לבחירה, עגבנייה, מלפפון חמוץ, מניחים את ההמבורגר.
- מכינים את התפוחי אדמה: חותכים תפוחי אדמה לקוביות, מערבבים בקערה את התפוחי אדמה עם שמן זית, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וצ׳ילי גרוס.
- מכניסים לסיר הנינג׳ה ובוחרים ב-״טיגון” באוויר חם בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10 דקות.
- לאחר 10 דקות מערבבים וממשיכים בטיגון באוויר חם עד ריכוך תפוחי האדמה.
- מוציאים מהמכשיר ומגישים יחד עם ההמבורגרים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם הבצל המגורד דק (חשוב לסחוט את הבצל מנוזלים), מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצרים קציצות המבורגר אחידות ומניחים על הנינג׳ה גריל למשך 9 דקות.
- בלחמניה מניחים חסה, רטבים לבחירה, עגבנייה, מלפפון חמוץ, מניחים את ההמבורגר.
- מכינים את התפוחי אדמה: חותכים תפוחי אדמה לקוביות, מערבבים בקערה את התפוחי אדמה עם שמן זית, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וצ׳ילי גרוס.
- מכניסים לסיר הנינג׳ה ובוחרים ב-״טיגון” באוויר חם בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10 דקות.
- לאחר 10 דקות מערבבים וממשיכים בטיגון באוויר חם עד ריכוך תפוחי האדמה.
- מוציאים מהמכשיר ומגישים יחד עם ההמבורגרים.
הערות
- ניתן לטגן ביצת עין ולהגיש מעל ההמבורגר
הערות
- ניתן לטגן ביצת עין ולהגיש מעל ההמבורגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מנה מצויינת לצהריים