הבהלה לקרמל מלוח: עוגת קרמל מלוח פרווה וכשרה לפסח

כולנו צריכים מתכון טוב של עוגה בחושה כשרה לפסח. אז קבלו מתכון לעוגה בחושה, רכה ולחה בגלל השימוש בקוקוס ומצופה בקרם קרמל מלוח מפנק ומרשים ושקדים קלויים
כולנו צריכים מתכון טוב של עוגה בחושה כשרה לפסח. אז קבלו מתכון לעוגה בחושה, רכה ולחה בגלל השימוש בקוקוס ומצופה בקרם קרמל מלוח מפנק ומרשים ושקדים קלויים
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    6213
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6212.5 קק״ל 6212.5 קק״ל
    פחמימות 658.8 גרם 658.8 גרם
    שומן 385.3 גרם 385.3 גרם
    נתרן 1306.1 מ״ג 1306.1 מ״ג
    חלבון 41.7 גרם 41.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 232.1 גרם 232.1 גרם
    כולסטרול 1192.6 מ״ג 1192.6 מ״ג
    סידן 236.9 מ״ג 236.9 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 772.4 מ״ג 772.4 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    6213
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6212.5 קק״ל 6212.5 קק״ל
    פחמימות 658.8 גרם 658.8 גרם
    שומן 385.3 גרם 385.3 גרם
    נתרן 1306.1 מ״ג 1306.1 מ״ג
    חלבון 41.7 גרם 41.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 232.1 גרם 232.1 גרם
    כולסטרול 1192.6 מ״ג 1192.6 מ״ג
    סידן 236.9 מ״ג 236.9 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 772.4 מ״ג 772.4 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
מלי זיידמן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מכניסים לקערה את הביצים והסוכר ובעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים היטב כ-3 דקות, עד לקבלת תערובת בהירה.

    עוגה עם קרמל 8
    מערבבים היטב את הביצים והסוכר. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מעבירים את המחמאה לקערית, מחממים דקה במיקרוגל עד להמסה.
  3. מוסיפים לתערובת הביצים והסוכר את הקוקוס, המחמאה, הקמח, הפודינג והמיץ ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
    עוגה עם קרמל 9
    מוסיפים את הקוקוס. צילום: נמרוד סונדרס
    עוגה עם קרמל 10
    מוסיפים את מיץ התפוזים. צילום: נמרוד סונדרס

    עוגה עם קרמל 5
    מערבבים עד לאיחוד. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 26 ס”מ משומנת היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, למשך כ-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.
  5. מקררים ומצפים את העוגה: קולים את השקדים הפרוסים מספר דקות על אש נמוכה במחבת ללא שמן.
  6. מכינים קרמל מלוח: מחממים את השמנת במיקרו לדקה ובנתיים מחממים את הסוכר על האש. כשהסוכר נמס והצבע שלו הופך ענברי בהיר, מוסיפים את המחמאה ומערבבים בעדינות. עכשיו מוסיפים את השמנת החמה וממשיכים לערבב. מוסיפים את המלח ותמצית הוניל ומורידים מהאש.
  7. מצפים את העוגה בקרמל המלוח ומפזרים את השקדים הקלויים.
    עוגה עם קרמל 4
    מצפים את העוגה בממרח הלוטוס. צילום: נמרוד סונדרס

    עוגה עם קרמל
    עוגה עם קרמל. צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הבהלה לקרמל מלוח: עוגת קרמל מלוח פרווה וכשרה לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    אורית

    אפשר להחליף את המחמאה בחמאה/שמן קוקוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט!

    Avatar
    עדי כהן

    שלום, אפשר להחליף את הקמח התופח בקמח תפו”א?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא מומלץ. במקרה הזה כדאי להצמד למתכון.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות