הכירו את הנשנוש המושלם: כדורי גבינה בציפוי תפוצ’יפס

רוצים לשלוף מתכון חלומי מהשרוול? מתכון לכדורי גבינת עיזים עשירה, בציפוי תפוצ'יפס מטוגנים וקריספיים! מומלץ להכין על בטן מלאה!
רוצים לשלוף מתכון חלומי מהשרוול? מתכון לכדורי גבינת עיזים עשירה, בציפוי תפוצ'יפס מטוגנים וקריספיים! מומלץ להכין על בטן מלאה!
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    36
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 35.9 קק״ל 502.6 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 90.6 גרם
    שומן 0.7 גרם 9.3 גרם
    נתרן 70.7 מ״ג 990.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 16.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 21.1 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 3.3 מ״ג 46.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 11.7 מ״ג 163.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    36
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 35.9 קק״ל 502.6 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 90.6 גרם
    שומן 0.7 גרם 9.3 גרם
    נתרן 70.7 מ״ג 990.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 16.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 21.1 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 3.3 מ״ג 46.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 11.7 מ״ג 163.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
מעין טרודל
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מגלגלים את גבינת העיזים לכדורים קטנים.

    מגלגלים את גבינת העיזים לכדורים קטנים. צילום: נמרוד סונדרס
    מגלגלים את גבינת העיזים לכדורים קטנים. צילום: נמרוד סונדרס

  2. טורפים ביצה עם שתי כפות מים ומלח לפי הטעם.
  3. מרסקים את התפוצ׳יפס לפירורים, טובלים כל כדור גבינה בקמח, בתערובת הביצה ואז בתפוצ׳יפס.

    טובלים כל כדור גבינה בקמח, בתערובת הביצה ואז בתפוצ׳יפס. צילום: נמרוד סונדרס
    טובלים כל כדור גבינה בקמח, בתערובת הביצה ואז בתפוצ׳יפס. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק. כשהשמן מספיק חם, מטגנים את הכדורים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.

    מטגנים את הכדורים עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס
    מטגנים את הכדורים עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס

  5. להגשה מזלפים מעט דבש ומי שאוהב מוסיף גם פתיתי צ׳ילי חריף. בתיאבון ובהצלחה עם ההתמכרות החדשה שלכם.
    להגשה מזלפים מעט דבש. צילום: נמרוד סונדרס
    להגשה מזלפים מעט דבש. צילום: נמרוד סונדרס
    מי שאוהב מוסיף גם פתיתי צ׳ילי חריף. צילום: נמרוד סונדרס
    מי שאוהב מוסיף גם פתיתי צ׳ילי חריף. צילום: נמרוד סונדרס

    כדורי גבינה בציפוי תפוציפס. צילום: נמרוד סונדרס
    כדורי גבינה בציפוי תפוציפס. צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכירו את הנשנוש המושלם: כדורי גבינה בציפוי תפוצ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות