הכי כיף בגשם: מרק עגבניות עם קרוטוני מוצרלה
קבלו שדרוג מפנק למרק העגבניות הסטנדרטי: מרק עגבניות עם קרוטוני מוצרלה שמכינים מפרוסות באגט קלויות בתנור, וכל ביס הופך לסטייל איטליאנו
קבלו שדרוג מפנק למרק העגבניות הסטנדרטי: מרק עגבניות עם קרוטוני מוצרלה שמכינים מפרוסות באגט קלויות בתנור, וכל ביס הופך לסטייל איטליאנו
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 371.1 קק״ל 1113.2 קק״לפחמימות 25.7 גרם 77.1 גרםשומן 22.2 גרם 66.7 גרםנתרן 2020.9 מ״ג 6062.7 מ״גחלבון 21.5 גרם 64.5 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 15.2 גרםשומן רווי 10.3 גרם 30.8 גרםכולסטרול 39.3 מ״ג 118.0 מ״גסידן 472.1 מ״ג 1416.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 830.8 מ״ג 2492.4 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות371
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 371.1 קק״ל 1113.2 קק״לפחמימות 25.7 גרם 77.1 גרםשומן 22.2 גרם 66.7 גרםנתרן 2020.9 מ״ג 6062.7 מ״גחלבון 21.5 גרם 64.5 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 15.2 גרםשומן רווי 10.3 גרם 30.8 גרםכולסטרול 39.3 מ״ג 118.0 מ״גסידן 472.1 מ״ג 1416.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 830.8 מ״ג 2492.4 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 371 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
4 שיני שוםכתושות
-
1 מיכל רסק עגבניותקטן
-
800מ"ל או 2 קופסאות שימורים עגבניות מרוסקות
-
3 כוסות מים רותחים
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
קורט פלפל שחור גרוס
קרוטוני מוצרלה
-
1 בגט לבן בינוניחתוך לפרוסות
-
200 גרם גבינת מוצרלהחתוכה לפרוסות
הגשה
-
1/3 כוס ממרח פסטו
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר על כיריים ומטגנים את השום עד להזהבה.
- מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים וממשיכים לטגן במשך כחצי דקה.
- מכניסים לסיר את העגבניות המרוסקות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד דקה.
- מוסיפים גם את המים, מתבלים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים במשך כ-15 דקות.
- מכינים את הקרוטונים: מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- מסדרים את פרוסות הבאגט בתבנית, ומניחים מעל חתיכות מוצרלה.
- אופים עד שהגבינה נמסה והבאגט זהוב.
- מרסקים את המרק בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק לגמרי. טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים את המרק עם קרוטוני המוצרלה ותוספת רוטב פסטו.
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר על כיריים ומטגנים את השום עד להזהבה.
- מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים וממשיכים לטגן במשך כחצי דקה.
- מכניסים לסיר את העגבניות המרוסקות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד דקה.
- מוסיפים גם את המים, מתבלים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים במשך כ-15 דקות.
- מכינים את הקרוטונים: מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- מסדרים את פרוסות הבאגט בתבנית, ומניחים מעל חתיכות מוצרלה.
- אופים עד שהגבינה נמסה והבאגט זהוב.
- מרסקים את המרק בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק לגמרי. טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים את המרק עם קרוטוני המוצרלה ותוספת רוטב פסטו.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן