המאפייה היוונית שלי: לוקומדס סופגניות יווניות עם ערק
על סופגניות עם ערק, שמעתם? מעיין טרודל מכינה לוקומדס, סופגניות יווניות טעימות עם נגיעה של טעמי אניס בזכות הערק (או האוזו) וסירופ דבש טעים שעוטף אותן ברכות
על סופגניות עם ערק, שמעתם? מעיין טרודל מכינה לוקומדס, סופגניות יווניות טעימות עם נגיעה של טעמי אניס בזכות הערק (או האוזו) וסירופ דבש טעים שעוטף אותן ברכות
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 44.2 קק״ל 1327.0 קק״לפחמימות 9.1 גרם 273.2 גרםשומן 0.2 גרם 5.8 גרםנתרן 1.2 מ״ג 37.2 מ״גחלבון 1.1 גרם 31.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.5 מ״ג 45.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 10.2 מ״ג 307.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות44
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 44.2 קק״ל 1327.0 קק״לפחמימות 9.1 גרם 273.2 גרםשומן 0.2 גרם 5.8 גרםנתרן 1.2 מ״ג 37.2 מ״גחלבון 1.1 גרם 31.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.5 מ״ג 45.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 10.2 מ״ג 307.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 44 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כוס חלב פושר
-
1/2 כוס מים
-
1 כף שמרים יבשים
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כף ערקאו אוזו
-
1 כפית תמצית ונילאו מחית וניל
טיגון
-
1/2 בקבוק שמן קנולהלטיגון עמוק
-
2 כפות דבש
-
1 כפית קינמון טחון
-
קצוצים
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים. מוסיפים את הנוזלים: המים, החלב, הערק ותמצית הווניל ומערבבים עד שמתקבלת בלילה ללא גושים במרקם דומה לבלילת פנקייק.
- מכסים את הקערה עם סנו סושי - ניילון נצמד ומתפיחים במשך כ-90 דקות.
- מחממים בסיר שמן לטיגון.
- עם כף משומנת מחליקים מעט מהבלילה לשמן עמוק ומטגנים את הלוקומדס עד שהם מזהיבים.
- מטגנים כל פעם 5-4 לוקומדס כדי שהשמן לא יתקרר.
- מוציאים לצלחת מרופדת בסנו סושי - מגבות הפלא.
- מזלפים דבש, מפזרים קינמון ופיסטוקים קצוצים ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים. מוסיפים את הנוזלים: המים, החלב, הערק ותמצית הווניל ומערבבים עד שמתקבלת בלילה ללא גושים במרקם דומה לבלילת פנקייק.
- מכסים את הקערה עם סנו סושי - ניילון נצמד ומתפיחים במשך כ-90 דקות.
- מחממים בסיר שמן לטיגון.
- עם כף משומנת מחליקים מעט מהבלילה לשמן עמוק ומטגנים את הלוקומדס עד שהם מזהיבים.
- מטגנים כל פעם 5-4 לוקומדס כדי שהשמן לא יתקרר.
- מוציאים לצלחת מרופדת בסנו סושי - מגבות הפלא.
- מזלפים דבש, מפזרים קינמון ופיסטוקים קצוצים ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
מדוע לא עונה ?
היי גילאי, אנחנו עונים תמיד בתוך 24 שעות פחות או יותר 🙂
האם אפשר להקפיא את הבלילה ?
היי גילאי, לא ניתן להקפיא את הבלילה, אלא רק את הסופגניות המטוגנות
גירסת פרווה?
חלב צמחי