הקינוח המושלם: פנקוטה אישית עם רוטב פירות יער

הקינוח הכי טעים שיש - פנקוטה אישית עם רוטב פירות יער חלומי. זה רק נראה קינוח של מסעדה, אבל למעשה, מכינים בקלי קלות!
הקינוח הכי טעים שיש - פנקוטה אישית עם רוטב פירות יער חלומי. זה רק נראה קינוח של מסעדה, אבל למעשה, מכינים בקלי קלות!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 8 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    500
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 499.8 קק״ל 2998.6 קק״ל
    פחמימות 64.6 גרם 387.6 גרם
    שומן 24.9 גרם 149.1 גרם
    נתרן 230.2 מ״ג 1381.4 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 14.7 גרם 88.4 גרם
    כולסטרול 73.1 מ״ג 438.3 מ״ג
    סידן 173.5 מ״ג 1040.8 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 50.8 מ״ג
    אשלגן 217.2 מ״ג 1303.2 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 19.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 8 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    500
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 499.8 קק״ל 2998.6 קק״ל
    פחמימות 64.6 גרם 387.6 גרם
    שומן 24.9 גרם 149.1 גרם
    נתרן 230.2 מ״ג 1381.4 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 14.7 גרם 88.4 גרם
    כולסטרול 73.1 מ״ג 438.3 מ״ג
    סידן 173.5 מ״ג 1040.8 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 50.8 מ״ג
    אשלגן 217.2 מ״ג 1303.2 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 19.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב פירות יער

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בסיר קטן את הג’לטין עם החלב, ממתינים במשך כ-5 דקות כדי שהג’לטין יתרכך ויתנפח בחלב.
  2. מחממים את הסיר על אש קטנה כדי שהחלב יתחמם והג’לטין יימס. מערבבים ומוודאים שהג’לטין נמס.
  3. מוסיפים את הסוכר לסיר, ממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהסוכר נמס.
  4. מסירים מהאש ומערבבים עם השמנת, הווניל והמלח.
  5. מרססים תבנית שקעים מסיליקון בספריי שמן, מנגנים עם נייר סופג ומוזגים את התערובת לתבנית.
  6. מעבירים לקירור כשעתיים.
  7. מכינים את רוטב פירות היער: מחממים בסיר קטן את פירות היער עם הסוכר ומיץ הלימון עד לקבלת רוטב פירות יער. מרסקים בבלנדר מוט.
  8. להגשה: הופכים את הפנקוטה על צלחת הגשה, מוסיפים את רוטב פירות היער ומפזרים פירות יער או שבבי שוקולד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הקינוח המושלם: פנקוטה אישית עם רוטב פירות יער

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות