חיתוכיות פאי פקאן ניחוחיות ומשמחות

נטלי לוין מגישה את הקינוח שבלעדיו הקפה של הסופ"ש לא יהיה מושלם - חיתוכיות פאי פקאן ממכרות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
נטלי לוין מגישה את הקינוח שבלעדיו הקפה של הסופ"ש לא יהיה מושלם - חיתוכיות פאי פקאן ממכרות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    3690
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3690.1 קק״ל 3690.1 קק״ל
    פחמימות 245.6 גרם 245.6 גרם
    שומן 270.8 גרם 270.8 גרם
    נתרן 1632.8 מ״ג 1632.8 מ״ג
    חלבון 41.5 גרם 41.5 גרם
    סיבים תזונתיים 34.3 גרם 34.3 גרם
    שומן רווי 39.0 גרם 39.0 גרם
    כולסטרול 110.2 מ״ג 110.2 מ״ג
    סידן 281.7 מ״ג 281.7 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 1549.9 מ״ג 1549.9 מ״ג
    אבץ 15.4 מ״ג 15.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    3690
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3690.1 קק״ל 3690.1 קק״ל
    פחמימות 245.6 גרם 245.6 גרם
    שומן 270.8 גרם 270.8 גרם
    נתרן 1632.8 מ״ג 1632.8 מ״ג
    חלבון 41.5 גרם 41.5 גרם
    סיבים תזונתיים 34.3 גרם 34.3 גרם
    שומן רווי 39.0 גרם 39.0 גרם
    כולסטרול 110.2 מ״ג 110.2 מ״ג
    סידן 281.7 מ״ג 281.7 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 1549.9 מ״ג 1549.9 מ״ג
    אבץ 15.4 מ״ג 15.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
נטלי לוין
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית פקאן


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
  2. במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, קורנפלור, חמאה, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפייה ווניל ומעבדים עד קבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים חלב בהדרגה וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים.
  4. מעבירים את גושי הבצק לתחתית התבנית ומהדקים ליצירת שכבת בסיס די דקה.
  5. אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהבה.
  6. מצננים מעט בטמפרטורת החדר.
  7. מכינים מלית פקאן: קוצצים את הפקאנים במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים די דקים.
  8. בקערה מערבבים יחד חמאה מומסת, סוכר, דבש, מלח וחלב לתערובת אחידה.
  9. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים עד אחידות.
  10. יוצקים את התערובת על גבי הבסיס האפוי ומשטחים לשכבה אחידה והדוקה.
  11. אופים במשך 10-13 דקות או עד ששכבת הפקאן מזהיבה ומבעבעת.
  12. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  13. בעזרת סכין חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.
  14. שומרים בצנצנת עוגיות, או בקופסא אטומה.

לעוד מתכונים לעוגות טעימות בפודי, לחצו כאן:

מתכון עוגת סילאן טבעונית

מתכון עוגת שוקולד ללא גלוטן

מתכון עוגת שוקולד ענקית שילדים אוהבים

מתכון עוגת סולת תפוזים של אהרוני


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חיתוכיות פאי פקאן ניחוחיות ומשמחות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לשמור בקופסא סגורה היטב במקרר או בטמפ’ החדר.

    Avatar
    רחל

    יש אפשרות להכין את זה פרווה? להחליף את החמאה והחלב?

    Avatar
    ליאור

    אהלן, האם ניתן השתמש בקמח לבן?תודה!

      Avatar
      מערכת Foody

      בוודאי, אין שום בעיה

      Avatar
      :)

      מה כמות הקמח הלבן שמחליפה את קמח הכוסמין?

      Avatar
      מערכת Foody

      קמח כוסמין לבן וקמח לבן די דומים ואפשר להמיר באותו היחס. מה שכן עלול להשתנות זו כמות הנוזלים כך שאם הבצק יוצא מעט דביק מדי אפשר להוסיף עוד קצת קמח או פשוט להוסיף מלכתחילה לאט ובזרם דק את הנוזלים עד שמתקבל בצק נוח לעבודה. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות