< רקע נינג'ה

מאפה ברד פודינג מטריף לשבת בבוקר בנינג’ה סמארט ליד

לא סתם האנגלים מצליחים בענק, תראו איזו מנה הם יצרו! ברד פודינג מטריף עם לחם בריוש, סירופ מייפל וקינמון - מושלם לשבת חורפית!
לא סתם האנגלים מצליחים בענק, תראו איזו מנה הם יצרו! ברד פודינג מטריף עם לחם בריוש, סירופ מייפל וקינמון - מושלם לשבת חורפית!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.9 קק״ל 1319.6 קק״ל
    פחמימות 38.6 גרם 192.9 גרם
    שומן 6.4 גרם 32.2 גרם
    נתרן 149.1 מ״ג 745.4 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 42.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 11.7 גרם
    כולסטרול 182.6 מ״ג 913.2 מ״ג
    סידן 95.0 מ״ג 475.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 175.1 מ״ג 875.7 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.9 קק״ל 1319.6 קק״ל
    פחמימות 38.6 גרם 192.9 גרם
    שומן 6.4 גרם 32.2 גרם
    נתרן 149.1 מ״ג 745.4 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 42.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 11.7 גרם
    כולסטרול 182.6 מ״ג 913.2 מ״ג
    סידן 95.0 מ״ג 475.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 175.1 מ״ג 875.7 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור

ברד פודינג זה מאפה קלאסי מהמטבח הבריטי שמנצל שאריות לחם. קחו כמה מרכיבים בסיסיים שיש בכל בית, תוסיפו לחם מכל סוג – רגיל, חלה, לחמניות או בריוש, ותקבלו בקלי קלות מאפה משודרג. כמובן ככל שהלחם אוורירי ורך יותר במקור, כך גם הברד פודינג יהיה יותר עסיסי וטעים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ברד פודינג

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה את קוביות הבריוש, הביצים, הסוכר, המייפל, החלב, תמצית הווניל והקינמון ומערבבים היטב. משהים את הבלילה ל-5 דקות.
  2. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה עגולה.
  3. מניחים את התבנית על השכבה התחתונה של רשת Deluxe Reversible בסמארט ליד.
  4. מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/בישול ובוחרים בתוכנית “אפייה” למשך 30 דקות.
  5. לוחצים על “התחלה” וממתינים.
  6. לאחר סיום הפעולה מפזרים את אבקת הסוכר, יוצקים את המייפל ומגישים.
ברד פודינג
ברד פודינג מושחת וטעים. צילום: חיה טבואדה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות