-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.6 קק״ל 433.2 קק״לפחמימות 20.0 גרם 39.9 גרםשומן 15.7 גרם 31.3 גרםנתרן 782.5 מ״ג 1564.9 מ״גחלבון 3.5 גרם 7.0 גרםסיבים תזונתיים 11.9 גרם 23.8 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 31.7 מ״ג 63.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 805.2 מ״ג 1610.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 2 דק׳כולל 22 דק׳
-
קלוריות217
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.6 קק״ל 433.2 קק״לפחמימות 20.0 גרם 39.9 גרםשומן 15.7 גרם 31.3 גרםנתרן 782.5 מ״ג 1564.9 מ״גחלבון 3.5 גרם 7.0 גרםסיבים תזונתיים 11.9 גרם 23.8 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 31.7 מ״ג 63.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 805.2 מ״ג 1610.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 2 דק׳ | זמן כולל 22 דק׳ | קלוריות 217 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית טיגון באוויר ל-20 דקות, מכוונים את הטמפרטורה ל-170 מעלות ולבסוף בוחרים Preset.
- פורסים את החצילים לטבעות בעובי 1 ס”מ בערך (אפשר גם לקלוף אותם).
- מסדרים את פרוסות החצילים בסלסלת הטיגון ומברישים אותם במעט שמן זית ומלח.
- כשהמכשיר מצפצף מכניסים את סלסלת הטיגון וסוגרים את המכסה.
- כשהמכשיר כבה, מוציאים את החצילים ומפזרים מעל קצת טחינה ופטרוזיליה.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית טיגון באוויר ל-20 דקות, מכוונים את הטמפרטורה ל-170 מעלות ולבסוף בוחרים Preset.
- פורסים את החצילים לטבעות בעובי 1 ס”מ בערך (אפשר גם לקלוף אותם).
- מסדרים את פרוסות החצילים בסלסלת הטיגון ומברישים אותם במעט שמן זית ומלח.
- כשהמכשיר מצפצף מכניסים את סלסלת הטיגון וסוגרים את המכסה.
- כשהמכשיר כבה, מוציאים את החצילים ומפזרים מעל קצת טחינה ופטרוזיליה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן