-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4266.4 קק״ל 4266.4 קק״לפחמימות 513.1 גרם 513.1 גרםשומן 259.2 גרם 259.2 גרםנתרן 1089.5 מ״ג 1089.5 מ״גחלבון 46.4 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 12.3 גרם 12.3 גרםשומן רווי 139.8 גרם 139.8 גרםכולסטרול 960.1 מ״ג 960.1 מ״גסידן 537.3 מ״ג 537.3 מ״גברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 921.0 מ״ג 921.0 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות4266
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4266.4 קק״ל 4266.4 קק״לפחמימות 513.1 גרם 513.1 גרםשומן 259.2 גרם 259.2 גרםנתרן 1089.5 מ״ג 1089.5 מ״גחלבון 46.4 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 12.3 גרם 12.3 גרםשומן רווי 139.8 גרם 139.8 גרםכולסטרול 960.1 מ״ג 960.1 מ״גסידן 537.3 מ״ג 537.3 מ״גברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 921.0 מ״ג 921.0 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 4.7 מ״גסגור
כבר ראיתם תותים טריים בשווקים? הם הגיעו, והדרך הטובה לחגוג את הגעתם זה לאכול אותם שלמים. אפשר סתם ככה, ואפשר ביחד עם טארט ברטון מתוק, טעים ופשוט להכנה עם קרם פיסטוק עשיר וריבת תותים להשלמת הביס.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 4266 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק ברטון
קרם פיסטוק
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%קרה
-
45גרם או 3 כפות מחית פיסטוק לא ממותקת
-
30גרם או 3 כפות אבקת סוכר
-
30גרם או 3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
קישוט
-
4 כפות ריבת תות
-
8 יחידות תותיםשטופים ויבשים
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים דק
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים היטב את דפנות התבנית בחמאה רכה.
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והחלמונים לקצף יציב ובהיר. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבלים לאיחוד לכדי בצק רך ומעט דביק.
- משמנים מעט את האצבעות ומשטחים את הבצק בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
- אופים 20-25 דקות להזהבה יפה. מצננים ומחלצים מיד מהתבנית.
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, מחית הפיסטוק, אבקת הסוכר ופודינג הווניל לקצפת יציבה לזילוף.
- מורחים על התחתית את ריבת התות ומניחים תותים במרכז.
- מעבירים את קרם הפיסטוק לשקית זילוף עם צנתר עגול, מזלפים תלוליות מסביב לתותים, מפזרים פיסטוקים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים היטב את דפנות התבנית בחמאה רכה.
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והחלמונים לקצף יציב ובהיר. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבלים לאיחוד לכדי בצק רך ומעט דביק.
- משמנים מעט את האצבעות ומשטחים את הבצק בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
- אופים 20-25 דקות להזהבה יפה. מצננים ומחלצים מיד מהתבנית.
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, מחית הפיסטוק, אבקת הסוכר ופודינג הווניל לקצפת יציבה לזילוף.
- מורחים על התחתית את ריבת התות ומניחים תותים במרכז.
- מעבירים את קרם הפיסטוק לשקית זילוף עם צנתר עגול, מזלפים תלוליות מסביב לתותים, מפזרים פיסטוקים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן